Άγριες Μέλισσες: Το μυστικό email στους συντελεστές και η απάντηση του ΑΝΤ1!

Άγριες Μέλισσες: Το μυστικό email στους συντελεστές και η απάντηση του ΑΝΤ1!

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, ένα μυστικό e-mail βάζει την αγαπημένη τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 σε τροχιά επαναφοράς στους δέκτες μας.

Συντελεστές του σίριαλ ειδοποιήθηκαν μέσω του ηλεκτρονικού τους ταχυδρομείου αλλά και τηλεφωνικά ότι ενδέχεται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα τη Δευτέρα 27 Απριλίου, δηλαδή μετά την Κυριακή του Θωμά. Εάν αποδώσουν τα αυστηρά μέτρα που έχει πάρει η Πολιτεία για τον κοροναϊό εκτιμάται ότι θα η σειρά θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες αρχές Μαϊού. Τονίζεται ότι έχει γίνει απολύμανση στα εξωτερικά σκηνικά και στους εσωτερικούς χώρους των Κάπα Studios, ενώ υπάρχει σκέψη να γίνει τεστ κοροναϊού σε όλους τους συντελεστές της σειράς.

Κάτι τέτοιο, ωστόσο, διαψεύδεται από τον ΑΝΤ1 και σύμφωνα με την εκπομπή “Πρωινό” και τον Αρη Καβατζίκη είναι fake news.

Όπως υποστήριξε ο δημοσιογράφος, ο ίδιος μίλησε με τη σεναριογράφο της σειράς, Μελίνα Τσαμπάνη, η οποία του είπε πως τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι αληθές.

«Αυτό το μυστικό e-mail που υποτίθεται πως κυκλοφορεί, είναι fake news. Σε ένα γύρισμα είναι πάρα πολλοί άνθρωποι, αλλά και πολλές σκηνές που ο ένας είναι σε επαφή με τον άλλον. Δε μιλάμε για έναρξη γυρισμάτων, τουλάχιστον μέχρι τις 27 Απριλίου, που σύμφωνα και με τον κ. Χαρδαλιά θα είμαστε ακόμη υπό περιορισμό, εξήγησε ο Άρης Καβατζίκης.

Και η Φαίη Σκορδά επικοινώνησε με τον διευθυντή προγράμματος και ανέφερε πώς αν δεν δώσει η κυβέρνηση άρση των περιοριστικών μέτρων δεν θα ξεκινήσει τίποτα!»
Ρεπορτάζ : vaggelio Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας