Άλκης Κούρκουλος: Έκλεισε τα 53 και το γιόρτασε

Παρούσα ήταν και η Μαρία Δημάκου, η νέα σύντροφος του ηθοποιού, αν και τα τελευταία δημοσιεύματα ισχυρίζονταν ότι το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί

Στιγμιότυπα στο instagram ανέβηκαν τις τελευταίες ώρες, με ευχές και χαρούμενες στιγμές για τον Άλκη Κούρκουλο που είχε τα γενέθλιά του. Ο ηθοποιός που έχει γεννηθεί στις 15 Ιανουαρίου 1967, γιόρτασε τα 53α γενέθλιά του και πρωταγωνίστησε, όπως φαίνεται, στις φωτογραφίες που δημοσιοποίησαν οι διάσημοι φίλοι του στο instagram. H Μαρία Σολωμού και η Μελίνα Ασλανίδου ήταν ανάμεσα στους προσκεκλημένους του που βρέθηκαν κοντά του, για να του ευχηθούν. Όπως και η Μαρία Δημάκου, σύντροφος του Άλκη Κούρκουλου, η οποία εργάζεται στην παραγωγή του ΑΝΤ1. 
Το κάλεσμα, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, έγινε στο γνωστό στέκι της Κυψέλης «Οι νοστιμιές της Μαίρης», που παραμένει ανοιχτό μέχρι αργά για φαγητό και το επιλέγουν συχνά οι ηθοποιοί μετά το τέλος των παραστάσεων τους. Η τούρτα που είχε ετοιμαστεί για τον εορτάζοντα είχε πάνω σχεδιασμένη μια μοτοσυκλέτα, καθώς είναι φανατικός μηχανόβιος.
«Birthday day για τον υπέροχο και πολύτιμο φιλαρακι μας @alkiskourkoulos ??????Να έχεις την υγεία σου σε όλα τα επίπεδα και να χαίρεσαι όλες τις πολύτιμες στιγμές σου σ αυτόν τον υπέροχο βίο ???????????⭐⭐Ευχαριστούμε που σε έχουμε στην ζωή μας ❤️» σχολίασε η Μελίνα Ασλανίδου δημοσιεύοντας φωτογραφίες στον λογαριασμό της, όπου διακρίνεται και η Κατερίνα Θεοχάρη.

Η Μαρία Σολωμού σε δύο selfie με τον εορτάζοντα Άλκη Κούρκουλο

82635297_1073625469671938_1942041517115963447_n

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας