Ένας 4χρονος πήρε κρυφά το αυτοκίνητο του παππού του και πήγε για σοκολάτες! (video)

Ένας 4χρονος πήρε κρυφά το αυτοκίνητο του παππού του και πήγε για σοκολάτες! (video)

Πρώτο θέμα στις ειδήσεις των τοπικών μέσων έγινε ο 4χρονος Σεμπάστιαν από τη Μινεάπολις των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο λόγος; Η απίστευτη λαχτάρα του για σοκολάτες τον οδήγησε στο να… κλέψει το αυτοκίνητο του παππού του προκειμένου να φτάσει στο κοντινότερο βενζινάδικο για να αγοράσει μερικές.

Ο 4χρονος Σεμπάστιαν, δεν δίστασε να πάρει τα κλειδιά από το αυτοκίνητο του παππού του, να μπει μέσα σε αυτό και να οδηγήσει για περίπου 2 χιλιόμετρα μέχρι το βενζινάδικο, προκειμένου να πάρει τις αγαπημένες του σοκολάτες.

Μέχρι να φτάσει εκεί, ο τετράχρονος προσέκρουσε, ευτυχώς ελαφρά, σε αρκετά ταχυδρομικά κουτιά, που βρίσκονταν μπροστά από τα σπίτια από τα οποία διερχόταν, ενώ ένα κομμάτι του προφυλακτήρα βρέθηκε στο σπίτι ενός γείτονα.

Ο μικρός, για καλή του τύχη, έφτασε σώος και αβλαβής στο πρατήριο. Ωστόσο, μόλις τον είδαν οι εργαζόμενοι να κατεβαίνει από τη θέση του οδηγού, σοκαρίστηκαν και, όπως ήταν φυσικό, κάλεσαν την αστυνομία.

Όπως αποκάλυψε ο μικρός αργότερα, χρησιμοποίησε το μπαστούνι του παππού του για να αρπάξει τα κλειδιά που ήταν κρεμασμένα στον τοίχο και όταν δεν κοιτούσε κανείς, μπήκε στο αυτοκίνητο και έβαλε μπρος.


Ρεπορτάζ : vaggelio Σύνδεσμος

Loading...

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας