Έξαλλη η Ευρυδίκη του “My Style Rocks” με τις συμπαίκτριές της (VIDEO)

Έξαλλη η Ευρυδίκη του “My Style Rocks” με τις συμπαίκτριές της (VIDEO)

Από τα ρούχα της βγήκε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο “My Style Rocks”. Η παίκτρια δεν δίστασε να μιλήσει για στρατηγική ψήφο των παικτριών και για κλίκες.

«Όλα πλέον τα κρίνουμε βάσει του αν είμαστε πολύ κλειστά ντυμένες ή πολύ ανοικτά κρίνουμε και τον χαρακτήρα. Θεωρώ ότι οι συμπαίκτριές μου, εξαιρώ τα νέα κορίτσια, έχουν αρχίσει και κάνουν συμμαχίες ή ρατσιστικά βάζουν τους βαθμούς επειδή βλέπουν κάποια πράγματα που λείπουν από τις ίδιες και θα κάνω κι εγώ το ίδιο λοιπόν από αύριο.

Και χθες το έκαναν αυτό, το κάνουν καθημερινά τις τελευταίες μέρες, οπότε θα έχουν την ίδια ακριβώς αντιμετώπιση», είπε αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Έχουν πει πράγματα στα παρασκήνια, έχουν κάνει συμμαχίες, έχουν το σκοπό τους… Λέω πράγματα, που μετά τα λένε και οι κριτές, αλλά οι συμπαίκτριές μου δεν τα βλέπουν και βάζουν 4. Ούτε τυφλή είμαι, ούτε χαζή. Δεν παίζουν καθαρά! Καλύτερα να τα λέμε εδώ on air. Αν θέλετε να το παίξουμε έτσι το παιχνίδι, ας το παίξουμε. Θεωρώ ότι με έχετε αδικήσει, όχι οι κριτές, εσείς», είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

 


Ρεπορτάζ : Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας