Έφη Αχτσιόγλου: Εμπαιγμός της κοινωνίας από τον υπ. Εργασίας

Έφη Αχτσιόγλου: Εμπαιγμός της κοινωνίας από τον υπ. Εργασίας

Για «εμπαιγμό» της κοινωνίας κατηγορεί τον υπουργό Εργασίας, η αρμόδια τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου, σε σχόλιό της για τις σημερινές δηλώσεις του Γιάννη Βρούτση για το ασφαλιστικό.

«Με νεότερο επικοινωνιακό του χτύπημα ο κ. Βρούτσης χαρακτηρίζει έντονα κοινωνικό ένα ασφαλιστικό νομοσχέδιο από το οποίο επιβαρύνονται οι 9 στους 10 επαγγελματίες και χάνουν οι 9 στους 10 συνταξιούχους» δήλωσε η κ. Αχτσιόγλου, σημειώνοντας πως «αν αυτό είναι κοινωνική ευαισθησία, προτιμούμε την αδιαφορία»

Όπως επισήμανε η τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός «έκανε ένα βήμα ακόμη στην επικοινωνιακή του τακτική λανσάροντας ως νέες κοινωνικές ρυθμίσεις αυτές που ο ίδιος κατήργησε και μετά την κατακραυγή επαναφέρει σε ισχύ. Όπως τις μειωμένες εισφορές στις εργαζόμενες μητέρες που κατήργησε και μετά την αποκάλυψη της απαράδεκτης ενέργειας και την κατακραυγή δηλώνει ότι θα επαναφέρει, αλλά και το ευνοϊκό καθεστώς για ένοπλες δυνάμεις και σώματα ασφαλείας που επίσης ο ίδιος κατήργησε στο προσχέδιο του ασφαλιστικού και μετά τις αντιδράσεις δηλώνει ότι αυτό διατηρείται».

«Αν η στάση αυτή δεν συνιστούσε εμπαιγμό για την κοινωνία, θα ήταν κωμική» κατέληξε η κ. Αχτσιόγλου.

Ρεπορτάζ : naftemporiki.gr Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας