Αγαπητή «Α, μπα»: Δεν κάνω κάτι μαζί του γιατί ξέρω ότι είναι γυναικάς

Αγαπητή «Α, μπα»: Δεν κάνω κάτι μαζί του γιατί ξέρω ότι είναι γυναικάς

Γεια σου Α μπα. Ειμαι 40 χρονών, χωρισμένη, χωρίς παιδιά. Δεν έτυχε να κάνω και δεν με ένοιαξε και πολύ κιόλας. Πρόσφατα γνώρισα έναν άντρα 18 χρόνια μεγαλύτερό μου. Είναι εξαιρετικά (εξαιρετικά όμως) γοητευτικός και διαβασμενος και ενδιαφερων και αντισυμβατικός και πολλά πολλά άλλα. Και του αρεσω. Κι εγώ τρελαίνομαι αλλά προς το παρόν κρατιέμαι. Γιατί περα απ όλα τ αλλα είναι και πολύ γυναικάς. Από αυτά που ξέρω, παίζει πολύ το μάτι του. Φαίνεται νομίζω κιόλας. Από τη μια ξέρω πως μαζί του θα ζήσω μια υπέροχη εμπειρία, για όσο κρατήσει, έχει και μια πολύ ενδιαφέρουσα δουλειά (η δουλειά του νομίζω είναι η πιστή σχέση της ζωής του) από την άλλη όμως ξέρω πως στο τέλος εγώ θα πληγωθώ αν ειμαι φουλ ερωτευμένη και καταλάβω πως με απατάει. Το προεξοφλώ γιατι μια ζωη αυτο εκανε. Και το γεγονός πως θα με απατήσει σε συνδυασμό με την πολύ μεγαλύτερη ηλικία μου βγάζει κι ένα συναίσθημα, πως να το πω, χαζομάρας. Ότι δηλαδή βρίσκω έναν τόσο μεγαλύτερό μου και παρολαυτα μου τα φοράει. Κάτι τέτοιο. Και μετά, τον ξαναβλέπω και νιώθω τυχερή που έχω συναντήσει έναν τόσο λαμπερό, ξεχωριστό άνθρωπο. Δεν ξέρω τι να κάνω, εχω μπερδευτεί. Έχεις καμία ιδεα;

– Don’t want an open relationship.

Αυτό που δεν κατάλαβα γιατί προεξοφλείς, είναι ότι θα κάνετε σχέση. Αυτό είναι που προεξοφλείς, κυρίως. Απ’ ό,τι καταλαβαίνω είσαστε στο ψήσιμο. Σύμφωνα με αυτά που λες, δεν είναι το πιο πιθανό να κάνετε λίγο σεξ και μετά να αναζητήσει την επόμενη; Και έτσι να μην ήταν, από πού κι ως πού το ψήσιμο καταλήγει οπωσδήποτε σε σχέση; Όποιος και να ήταν.

Για να σε απατήσει, πρέπει πρώτα να συμφωνήσετε ότι κάνετε μονογαμική σχέση, να περάσετε από πολλά στάδια, που προσπέρασες κάπως αυτονόητα. Αν σου προτείνει ανοιχτή σχέση και δεν θέλεις, θα πεις όχι, ευχαριστώ, αντίο σας, αυτό δεν είναι «μου τα φοράει». Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι το πρόβλημα σου ότι θα σε απατήσει, τουλάχιστον όχι ακόμα. Του αρέσεις, σου αρέσει, δεν έχετε βγει ούτε ένα ραντεβού, γενικώς hold your horses, cowboy, που λένε.


Ρεπορτάζ : Λένα Φουτσιτζή Σύνδεσμος

Loading...

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας