Αγαπητή «Α, μπα»: Είχε όλα όσα ήθελα να έχει κάποιος

Αγαπητή «Α, μπα»: Είχε όλα όσα ήθελα να έχει κάποιος

Χωρίσαμε μετα απο 3 μηνες γιατί εκεινκς δεν ηταν ετοιμος να προχωρήσει και να αφεθεί συναισθηματικά μετα από τη μεγαλη σχεση απο την οποια μόλις ειχε βγει κι εγω δεν μπορουσα να συμβιβαστω με την εγωιστικη / οτι να ναι συμπεριφορά του. Νιωθω χαλια. Θελω να κοιμηθώ και να ξυπνήσω 5 μηνες μετα. Είχε οσα ήθελα να έχει καποιος ηταν ομορφος έξυπνος επαιζε μουσική ζωγραφιζε εγραφε τον γνωρισα σε μια θεατρικη ομάδα. Δεν μπορω να διανοηθώ οτι δεν θα τον ξαναδώ και μετα απο τον πρωτο μου ερωτα του λυκείου πρωτη φορα ενιωθα ετσι για καποιον (ειμαι 21). Τον ερωτεύτηκα κσι ένιωσα παρα λολυ δυνατα πράγματα και τωρα νιωθω κενή και φοβαμαι να το αντιμετωπίσω.

Όλα όσα θέλεις να έχει κάποιος είναι να κρατάει ημερολόγιο και να φτιάχνει λίστες στο spotify;

Δεν θέλω να κοροϊδέψω, αλλά χρειάζεται να βάλουμε κάποια πράγματα στη σειρά. Αυτά που θέλεις να έχει κάποιος είναι εξαιρετικά επιφανειακά. Και τι έγινε που ζωγραφίζει και γράφει; Έχει σημασία μόνο αν ζωγραφίζει και γράφει καλά, τόσο καλά ώστε να ξεχωρίζει. Αλλιώς είναι σα να θέλεις να κάνει φανταστικές λίστες για το σούπερ μάρκετ, που παρεμπιπτόντως είναι πιο χρήσιμο από το να γράφει και να ζωγραφίζει. Μόνο το όμορφος έχει κάποια αξία, όχι με την αντικειμενική έννοια, αλλά με την έννοια ότι στα μάτια σου ήταν ελκυστικός, που όντως είναι σοβαρή προϋπόθεση.

Το άλλο που πρέπει να μπει στη σειρά είναι ότι δεν χωρίσατε επειδή δεν ήταν έτοιμος να προχωρήσει και να αφεθεί συναισθηματικά μετά τη μεγάλη σχέση, αλλά ότι δεν ήθελε να είναι μαζί σου. Δεν το λέω για να νιώσεις χάλια, αλλά για να παραδεχτείς γιατί νιώθεις τόσο χάλια. Ο λόγος είναι η απόρριψη, που πονάει και τσούζει και κόβει, ακόμα και από κάτι πολύ σύντομό όπως αυτό που περιγράφεις.

Θα σου περάσει, όπως θα περάσουν όλες οι ερωτικές απογοητεύσεις. Και κάτι θα μάθεις από όλα αυτά, αν το προσπαθήσεις. Έρχονται πολλές απογοητεύσεις ακόμα, σε προειδοποιώ, ιδίως αν συνεχίσεις να έχεις αυτά τα κριτήρια. Πρέπει να αναθεωρήσεις μέσα σου τι είναι κουλ. Γίνε πρώτα εσύ κουλ, και θα δεις πόσο εύκολα θα γίνει.

 


Ρεπορτάζ : Λένα Φουτσιτζή Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας