Αγαπητή «Α, μπα»: Θέλω σχέση!!

Αγαπητή «Α, μπα»: Θέλω σχέση!!

Βοήθησέ με αλλά μη μου πεις για ψυχολόγο.Δε θέλω να πάω.Αυτοι και διαιτολόγοι είναι τόσο περιττοί όσο το αντιηλιακο στην Ιρλανδία. Εχει αρχίζει και με βαράει στο κεφάλι η έλλειψη σχέσης. Θελω δεσμό. Οπωσδηποτε. Ανετη δε μπορώ να το παίξω. Ειχα 3 φλερτ βεβαια μέσα στο 2019 απλά ήταν λίγο ακατάλληλα και δεν εξελίχθηκαν. Το 3 μεγάλος έρωτας από πλευράς μου (παντρεμένος και γνωστός ).Βασικά κοντολογις γκόμενο θέλω!!!!!Σχέση θέλω!!!Να στέλνω μηνύματα και να ασχοληθεί ένας άντρας μαζί μου θέλω!!!Μη μας στέλνεις σε ψυχολόγους. Κανεναν γκόμενο μόνιμο που να θέλει αποκλειστικη μονογαμική ασφυκτική σχέση πες μας που θα βρούμε.(δε θέλω παρηγοριες από δεσμεύμενες εκατό χρόνια!Εσείς δε καταλαβαίνετε γιατί από τη μια σχέση των 6 ετών περασατε σε γάμους εκατό ετών κ δε χωρίζετε κιόλας να πάρουμε σειρά(οκ κακή πλάκα)Α μπα δε θέλω να πεθάνω μόνη.Δε θέλω.

ΘΕΛΩ ΔΕΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΣΜΑ

Το πρόβλημα στην στάση σου απέναντι στους ψυχολόγους και στους διαιτολόγους είναι εμφανές στο παράδειγμα που έφερες. Το αντηλιακό χρειάζεται και στη συννεφιά, και μέσα στο χειμώνα, όσο χρειάζεται και το καλοκαίρι. Αν ζεις στην Ιρλανδία, να βάζεις.

Το θέμα είναι ότι αν χρειάζεσαι ψυχολόγο ή όχι είναι ανεξάρτητο από το αν εσύ θέλεις να πας ή όχι. Δεν είναι ανεξάρτητο όμως από το αν πιστεύεις ή όχι στην χρησιμότητα τους. Αν δεν πιστεύεις σε αυτούς, αλλά χρειάζεται να πας, δεν θα γίνεις ποτέ ο άνθρωπος που θέλεις να γίνεις.

Δεν υπάρχει συνταγή για να κάνεις σχέση, μακάρι να υπήρχε. Μόνο τρόπος να εξετάσεις τι κάνεις υπάρχει, για να διαπιστώσεις αν είσαι απλώς άτυχη ή όχι. Αλλά δεν τον θέλεις.


Ρεπορτάζ : Λένα Φουτσιτζή Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας