Αγαπητή «Α, μπα»: Να τους κάνω κονέ;

Αγαπητή «Α, μπα»: Να τους κάνω κονέ;

Α μπα, όταν διαβάσεις και απαντήσεις αυτή την ερώτηση, θα έχει τελειώσει η ιστορία, αλλά με ενδιαφέρει η γνώμη σου πραγματικά!! Η 42χρονη κολλητή μου μόλις χώρισε από 4ετή σχέση και είναι στεναχωρημένη και αγχωμένη.. (πιο πολύ αγχωμένη παρά στεναχωρημένη) Ιδανικά θα ήθελε το συντομότερο να γνωρίσει κάποιον και να κάνει οικογένεια (ξέρω την άποψή σου πάνω σε αυτό… αλλά τι να κάνουμε) και ψιλοβιάζεται λόγω ηλικίας. Πρόσφατα χώρισε ο ξάδερφος του άντρα μου, επίσης 42 χωρίς παιδιά, επίσης αγχωμένος, ο οποίος έχει χίλια καλά… αλλά είναι πολύ τσιγκούνης.. Αλλά πολύ τσιγκούνης.. Σκέφτομαι να τους κάνω το κονέ αλλά φοβαμαι πως στην πρεμούρα της φίλης να παντρευτεί και να κάνει παιδιά, μπορεί να το παραβλέψει, όπως επίσης ξέρω πως τέτοια άτομα δεν παλεύονται!! Ο άντρας μου λέει να τους γνωρίσω και πως μεγάλα παιδιά είναι, ας αναλάβουν τις ευθύνες τους. Εγώ εννοείται πως αν κάνω το κονέ θα της πω τα πάντα μα ΤΑ ΠΑΝΤΑ περί τσιγκουνιάς αλλά… Τώρα θα μου πεις, το χεις τόσο σίγουρο ότι το πράγμα θα δέσει; Θα σου απαντήσω πως ναι. Αλλά στην ερώτηση αν είμαι χίλια τοις εκατό σίγουρη πως η φίλη μου θα ξενερώσει όντως με αυτό το ελάττωμα όσο θα ξενέρωνα εγώ… Εδώ θα σου απαντήσω πως δεν ξέρω… Λογικά όμως ε?? Εσύ θα τους γνώριζες??

-Γ.Β.

Ποια εννοείς ότι είναι η άποψη μου πάνω σε αυτό; Καταλαβαίνω απόλυτα να βιάζεται κανείς ή να θέλει οπωσδήποτε να κάνει παιδιά και οικογένεια. Αυτό που λέω είναι ότι είναι πολύ κακή ιδέα να κάνει μια γυναίκα παιδιά με τον ακατάλληλο άντρα. Το ποιος είναι ακατάλληλος, πέρα από τα προφανή, είναι κάτι που πρέπει να ξέρει η ίδια για τον εαυτό της.

Να ένα καλό παράδειγμα: η φίλη σου θα πρέπει στα 42 να ξέρει αν η τσιγγουνιά είναι κάτι με το οποίοα μπορεί να ζήσει (για μια ζωή). Δεν είναι δική σου απόφαση. Μου κάνει εντύπωση που είσαι χίλια τοις εκατό σίγουρη ότι αυτή η γνωριμία θα καταλήξει σε γάμο. Το λες επειδή είναι και οι δυο πολύ βιαστικοί; Τόσο βιαστικοί; Μα τόσο πολύ; Που δεν βλέπουν μπροστά τους; Τότε δεν χρειάζονται βοήθεια από σένα, θα βρουν και μόνοι τους τον πρώτο διαθέσιμο περαστικό.


Ρεπορτάζ : Λένα Φουτσιτζή Σύνδεσμος

Loading...

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας