Αγαπητή «Α, μπα»: Σου φαίνομαι σεξομανής;

Αγαπητή «Α, μπα»: Σου φαίνομαι σεξομανής;

Αγαπητή Α,μπα σε διαβάζω χρόνια και μου έχεις κάνει πολύ καλό. Είχα μια σχέση και χώρισα. Ήμουν πολύ ερωτευμένη με αυτό τον άνθρωπο, όμως δεν με πειράζει που χωρίσαμε, ίσα ίσα νιώθω πολύ χαρούμενη με τον εαυτό μου που επιτέλους βρήκα το θάρρος και έκανα το βήμα και βγήκα από μια κατάσταση που δεν ήταν σωστή για μένα. Αυτή τη περίοδο δεν αισθάνομαι την ανάγκη να κάνω σχέση, θέλω πιο πολύ να την αφιερώσω στον εαυτό μου, να προοδεύω και να περνάω καλά. Και να κάνω πολύ σεξ. Φυσικά και αν προκύψει κάτι που να καλύπτει τις ανάγκες μου και μου γεννά δυνατά αισθήματα δεν θα πω όχι, δεν είμαι βλαμμένη. Είμαι ωραίο κοριτσάκι, το ξέρω πως αρέσω, φλερτάρω πολύ , με φλερτάρουν πίσω. Σπάνια πλέον να μου αρέσει κάποιος και να μη γίνει το ματς. Και γνωρίζω πολλά ομορφόπαιδα, από τα οποία δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να θελήσω, αλλά σίγουρα θέλω σεξ. Αυτή τη στιγμή παίζω μπάλα με δύο, ο ένας μου χαρίζει απίστευτες ξαπλωτές και όρθιες και στριφογυριστές εμπειρίες, με τον άλλο δεν έχει μπει ακόμα ο σύρτης στο λούκι, μπορεί να βγει και βλαμμένο, δεν ξέρω. Και τώρα υπάρχουν κι άλλοι δύο, τους οποίους δεν ξέρω τι να τους κάνω. Είναι πολύ καλοί μου φίλοι, βγαίνουμε και κάνουμε πράγματα μαζί συνέχεια, βέβαια δεν έχει πέσει ποτέ πέσιμο. Ψέματα, με τον ένα ήμασταν λίγο αραχτοί ένα βράδυ και χαϊδεύαμε ο ένας τα μαλλάκια του άλλου, αλλά δεν εξελίχθηκε σε τίποτα περαιτέρω το σκηνικό. Ο άλλος απλά συχνά σχολιάζει θετικά την εμφάνισή μου. Του αρέσει λέει εκείνο το λουκ το φαμ φαταλ που έχω όταν φυσάω τον καπνό μου. Πλάκα πλάκα άλλαξα κούρεμα και δήλωσε ενθουσιωδώς πόσο πολύ του αρέσει το μαλλί μου και αργότερα για πλάκα του έκανα την αγάπημενη του γκριμάτσα με το τσιγάρο. Αρχίζει αυτός τα πο πο πο τι κάνεις μετά, του λέω τίποτα, άμα θες πέρνα από τα διαμέρισμα μου μετά. Αμέ μου λέει. Όλα αυτά σε πλακατζίδικο ύφος. Του λέω κι εγώ (που δεν με χαλάει το παιδί) το ειλικρινές μου αίτημα: «άμα εσύ ψήνεις, εγώ ψήνω, αλλά μόνο αν είναι να μη χαλάσουμε την παρεούλα μας». Μου λέει ότι ναι, εννοείται. Α, μπα μου, τα παιδιά είναι κολλητοί και είναι η βασική μου παρέα αυτή τη στιγμή. Θα ήθελα να ψαρέψω και τον άλλο, που μου αρέσει εμφανισιακά λίγο παραπάνω, μήπως θα μπορούσε να δουλέψει με αυτόν η φάση. Μιλάμε για friends with benefits άμα λάχει να ‘ουμ, τίποτα παραπάνω, μιας και σε επίπεδο σχέσης κανείς θα εκπλήρωνε το όραμα ευτυχίας κανενός. Από μόνη μου πιστεύω ότι δεν είναι πολύ συνετό να κάνω κάτι και με τους δύο, αν και πολύ θα το ήθελα. Φοβάμαι ότι βασικά είτε με τον ένα είτε με τους δύο τα πράγματα κινδυνεύουν να μπλεχτούν πολύ. Πιστεύεις ότι αξίζει το ρίσκο, ή να ασχοληθώ μόνο με τους άλλους που ανέφερα πριν ότι κάτι γίνεται; Έχει πιθανότητες να δουλέψει αυτό το πράγμα, ή θα γίνουμε κώλος; Σεξ βρίσκω όπου θέλω (έχω κι άλλους στα υπόψιν) παρεούλα όμως όχι τόσο εύκολα. Το ρημάδι το σεξουαλικό μου το βγάζουν όλοι και κάτι παθαίνω. Σου ακούγομαι σεξομανής;

Είμαστε μια οργιαστική ατμόσφαιρα είμαστε

Εγώ θα σου πω αν αξίζει το ρίσκο; Εσύ θα ζήσεις με τις συνέπειες, μόνο εσύ μπορείς να αξιολογήσεις και να ιεραρχήσεις. Θέλεις πιθανότητες; Δεν υπάρχουν paper για το θέμα. Εκεί που πάνε στραβά τα πράγματα είναι στο προφανές: πολλοί λένε ότι μπορούν να είναι φίλοι με προνόμια, αλλά πάρα πολύ λίγοι το μπορούν τελικά. Ακόμα και αν είσαι σίγουρη για τον εαυτό σου (που καλύτερα να μην είσαι), δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρη για τον άλλον. Κυρίως, μην βασίζεσαι στις υποσχέσεις τέτοιου είδους.

Το πιο πιθανό είναι να γίνετε μύλος. Αλλά αν τρώγεσαι τόσο πολύ, δεν είναι και τόσο φίλοι σου. Είναι η παρέα ανάγκης που έχεις αυτή την περίοδο. Να έχεις γενικά το νου σου και για άλλους φίλους, μην το παραμελείς. Ή, αν το παραμελείς, κάνε το συνειδητά, μην βαφτίζεις τους πάντες φίλους επειδή είναι αυτοί που τυχαίνει να βγαίνεις αυτόν τον καιρό.


Ρεπορτάζ : Λένα Φουτσιτζή Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας