Αγαπητή «Α, μπα»: Ψάχνω με το φανάρι να βρω έναν άντρα φεμινιστή

Αγαπητή «Α, μπα»: Ψάχνω με το φανάρι να βρω έναν άντρα φεμινιστή

Γεια σου Αμπά, Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν μπορώ να γνωρίσω άντρα που να μην δηλώνει εμμέσως ή σαφώς την αποψάρα του για το πως πρέπει να συμπεριφέρονται ή να ζουν οι γυναίκες, με αποκορύφωμα ένα ραντεβού στο οποίο πήγα χτες που ο τύπος επουδενί δεν δεχόταν ότι οι γυναίκες ειδικά βρίσκονται σε μειονεκτική θέση πολλές φορές, με δικαιολογίες του τύπου ο φυλετικός ρατσισμός που υφίσταμαι είναι πιο σημαντικός (είναι Ινδός ) και ότι έχει υποστεί βία από γυναίκες σε παλαιότερες σχέσεις του, το οποίο αν θέλω το πιστεύω, (ο ίδιος θεωρεί ότι υπάρχει γονίδιο βιασμού και οι άνδρες γεννιούνται έτσι ). Αφού έχασα 4 ώρες από την ζωή μου προσπαθώντας να του δώσω παραδείγματα κλπ στο τέλος δεν άντεξα κι έφυγα αφού σε ό,τι έλεγα είχε αντίλογο . Μετά μου έστελνε μηνύματα με λινκς σε άρθρα για το πόσοι άντρες βιάζονται στις φυλακές κλπ. Πραγματικά γύρισα σπίτι νιώθοντας φοβερή ματαίωση στο να πρέπει να αποδείξω τα αυτονόητα, και είναι ένα πρόβλημα που πολλές φορές μου συμβαίνει. Είτε όταν μιλάω στο Ίντερνετ είτε από κοντά , ο σεξισμός μπορεί να με βγάλει από τα ρούχα μου. Έχω απογοητεύει ειλικρινά και ήθελα να ρωτήσω τι κάνει κάποιος στην περίπτωση μου, οι γυναίκες δηλαδή που ψάχνουμε με το φανάρι να βρούμε έναν φεμινιστή. (Οτιδήποτε λιγότερο δεν το αντέχω προτιμώ να γεράσω μόνη )

Ελλη

Το πρώτο που θα έλεγα θα ήταν να μην σπαταλάει τέσσερις ώρες. Με τον συγκεκριμένο ένα τεταρτάκι ήταν αρκετό. Μετά μπορούσες να γυρίσεις σπιτάκι σου να δεις Νέτφλιξ.

Τις περισσότερες φορές ξέρεις τι θα ακούσεις πριν καν βγεις το ραντεβού. Ξέρω πόσο δελεαστικό είναι το «κι αν κάνω λάθος», αλλά δυστυχώς αν κάνεις λάθος θα είναι επειδή έκανες ότι δεν είδες τα σημάδια. Αν παρόλα αυτά δεν είσαι σίγουρη, ρώτα τον υποψήφιο γαμπρό αν πρέπει μια γυναίκα να θηλάζει ή όχι. Ρώτα το έτσι, «αν πρέπει». Για μένα είναι ο πιο σύντομος και αποτελεσματικός τρόπος για να γλιτώσεις από ακόμα ένα άσκοπο ραντεβού.


Ρεπορτάζ : Λένα Φουτσιτζή Σύνδεσμος

Loading...

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας