Αγγλία: Κανονικά οι αγώνες στις έδρες των γηπεδούχων ομάδων

Αγγλία: Κανονικά οι αγώνες στις έδρες των γηπεδούχων ομάδων

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 13 Μαΐου 2020, 19:54

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Premier League, Ρίτσαρντ Μάστερς, μετά την ομόφωνη άρνηση και των 20 ομάδων του αγγλικού πρωταθλήματος, να συνεχιστεί η σεζόν σε ουδέτερα γήπεδα, άλλαξε στάση και εισηγείται πλέον τη διεξαγωγή των αγώνων στις φυσικές έδρες των ομάδων.

Οι σύλλογοι της Premier League ήταν κάθετα αντίθετοι στη χρήση οκτώ συγκεκριμένων γηπέδων για να διεξαχθούν οι τελευταίες αγωνιστικές της σεζόν, ώστε να είναι πιο εύκολη η επιτήρηση από τις υπηρεσίες υγείας της χώρας.

Τελικά οι ομάδες παρείχαν όλες τις διαβεβαιώσεις στις αρχές, ότι δεν θα υπάρξει κανένα φαινόμενο που θα βάλει σε κίνδυνο τα έκτακτα μέτρα της κυβέρνησης και μάλιστα δεσμεύτηκαν πως θα διαθέσουν χρήματα για τη μεγαλύτερη δυνατή προστασία, κάτι φυσικά που ικανοποίησε τόσο τη λίγκα, όσο και τις αρχές της χώρας.

Ο Μάστερς θα έχει σήμερα συνάντηση με κλιμάκιο του υπουργείου Υγείας της Αγγλίας, ώστε να ολοκληρωθεί η εναλλακτική πρόταση και η Premier, που είχε τεθεί σε αναστολή από τις 13 Μαρτίου λόγω της πανδημίας του κοροναϊού, να εκκινήσει ξανά στις 12 Ιουνίου.

Φωτογραφία: PA

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 13 Μαΐου 2020, 20:01

Ρεπορτάζ : Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας