Αλβανός ταβερνιάρης αποπειράθηκε να σκοτώσει τουρίστες γιατί δεν τους άρεσε το φαγητό του. Καβάλησε στο Ι.Χ και…

Αλβανός ταβερνιάρης αποπειράθηκε να σκοτώσει τουρίστες γιατί δεν τους άρεσε το φαγητό του. Καβάλησε στο Ι.Χ και…

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη εβδομάδα και καταγράφηκε καρέ-καρέ από έναν εκ των τουριστών με το κινητό του τηλέφωνο για να μην τους περάσουν για τρελούς με αυτό που συνέβη. Αυτή είναι η ωμή πραγματικότητα του αλβανικού τουρισμού. Γύφτοι, άπλυτοι και πάνω απ όλα επικίνδυνοι μαφιόζοι για όλες τις δουλειές. Τουλάχιστον σε λιγότερο πολιτισμένες περιοχές.

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου φαίνεται να «κρέμεται» από το αυτοκίνητο έχοντας ανοίξει μια τρύπα στο παρμπρίζ ενώ το όχημα διανύει  μεγάλη απόσταση.

Σύμφωνα με αλβανικά μέσα ενημέρωσης ο εστιάτορας προχώρησε στην κίνηση αυτή όταν οι Ισπανοί τουρίστες αποφάσισαν να φύγουν από το μαγαζί του δυσαρεστημένοι επειδή δεν τους εξυπηρετούσαν.

Η απίστευτη καταδίωξη ολοκληρώθηκε όταν μετά από αρκετά λεπτά ο 51χρονος εστιάτορας δεν άντεξε άλλο να κρατιέται από το ταμπλό του αυτοκινήτου.

Λίγη ώρα αργότερα ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου συνελήφθη.

Σε μια προσπάθεια να αμβλύνει τις εντυπώσεις σε βάρος της χώρας του ο υπουργός Τουρισμού της Αλβανίας, Μπλέντι Κλόσι, συναντήθηκε με τους Ισπανούς τουρίστες και σε δηλώσεις του σημείωσε ότι «είμαστε εδώ για να καταδικάσουμε αυτό που συνέβη και για να εγγυηθούμε σε όλες τις άλλες οικογένειες τουριστών που βρίσκονται στην Αλβανία ότι θα βρουν ένα ευγενικό καλοσώρισμα και φιλοξενία που θα τους αφήσει καλές αναμνήσεις».


Ρεπορτάζ : Makelaris Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας