Απίστευτο: Η Εθνική έχει χρησιμοποιήσει 32 παίκτες στα 7 ματς των προκριματικών του Euro!

Απίστευτο: Η Εθνική έχει χρησιμοποιήσει 32 παίκτες στα 7 ματς των προκριματικών του Euro!

Απίστευτο: Η Εθνική έχει χρησιμοποιήσει 32 παίκτες στα 7 ματς των προκριματικών του Euro!

Οι κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού Τζον Φαν Σιπ για τα παιχνίδια με Ιταλία και Βοσνία (15/10, 21:45) είχαν εκπλήξεις, καθώς ο Ολλανδός προπονητής δεν δίστασε να αφήσει εκτός ηχηρά ονόματα, όπως αυτά τον Παπασταθόπουλου, Μανωλά, Μήτρογλου, αλλά και τους Τοροσίδη και Σάμαρη. Παίκτες, οι οποίοι αποτελούσαν σταθερά βασικά μέλη των αποστολών του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Η κίνηση αυτή συζητήθηκε αρκετά και ήταν κάτι στο οποίο κλήθηκε να απαντήσει ο Φαν Σιπ στη συνέντευξη Τύπου πριν από το χθεσινό παιχνίδι με την Ιταλία, τονίζοντας πως «θέλουμε να δούμε άλλους παίκτες. Ξέρουμε το τι μπορούν να κάνουν οι Σωκράτης και Μανωλάς. Πρέπει να δούμε άλλους παίκτες. Τους είπα ότι δεν θα είναι στα προσεχή ματς αλλά δεν σημαίνει πως δεν είναι μέλη της Εθνικής μας πλέον. Έχουμε μία μικρή δεξαμενή απ’ όπου μπορούμε να κάνουμε επιλογές. Θέλουμε να δούμε και νέους παίκτες να βγαίνουν μπροστά».

Στη χθεσινή ήττα (2-0) από την Ιταλία, τα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα σε σχέση με τα προηγούμενα ματς ήταν οι Πασχαλάκης, Χατζηδιάκος και Λημνιός, οι οποίοι ανέβασαν κι άλλο τον αριθμό των παικτών που έχουν χρησιμοποιηθεί συνολικά από τον Άγγελο Αναστασιάδη στα πρώτα τέσσερα ματς του ομίλου των προκριματικών του Euro 2020 και εν συνεχεία από τον Φαν Σιπ στα τελευταία τρία ματς με Φινλανδία, Λιχτενστάιν και Ιταλία.

Με τους τρεις αυτούς παίκτες που έλαβαν μέρος στο χθεσινό παιχνίδι, η Εθνική Ελλάδος έχει χρησιμοποιήσει 32 ποδοσφαιριστές στις 7 αγωνιστικές του ομίλου! Ένα στατιστικό που καταδεικνύει τις συνεχόμενες αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Μάλιστα, το ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι ότι από τους 32 παίκτες που έχουν αγωνιστεί στα 7 ματς του ομίλου, δεν υπάρχει κανείς που να αγωνίστηκε και στα επτά παιχνίδια!


Ρεπορτάζ : Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας