Ατύχημα για την νικήτρια της Eurovision 2003 – Έπεσε στη σκηνή η Σερτάμπ

«Είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει αυτό ύστερα από 30 χρόνια μουσικής διαδρομής» έγραψε η τραγουδίστρια που νίκησε στη Eurovision με το τραγούδι «Everyway that I can»

Νικήτρια αναδείχθηκε στη Eurovision , τo 2003, η Σερτάμπ Ερενέρ, με το τραγούδι «Everyway that I can». Δεκαέξι χρόνια μετά ένα ατύχημα επί σκηνής, και όχι μια μουσική επιτυχία, φέρνει και πάλι στο διεθνές προσκήνιο την τότε νικήτρια του ευρωπαϊκού μουσικού διαγωνισμού.

Το ατύχημα συνέβη κατά τη διάρκεια συναυλίας, την ώρα λοιπόν που η Σερτάμπ ήταν πάνω στη σκηνή και έδινε τον καλύτερό της εαυτό μπροστά σε χιλιάδες θαυμαστές της στο Αϊβαλί.

Τη στιγμή που η Σερτάμπ ερμήνευε με πάθος ένα από τα τραγούδια της, ξαφνικά σκόνταψε πάνω σε ένα χαλί, έχασε την ισορροπία της και έπεσε προς τα πίσω. Στην αρχή, η Τουρκάλα τραγουδίστρια σοκαρίστηκε από το μικρό ατύχημά της, αλλά αμέσως σηκώθηκε και συνέχισε να τραγουδάει με τον κόσμο να την αποθεώνει.

Η ίδια μάλιστα, ανέβασε το βίντεο στο Instagram και μεταξύ άλλων έγραψε ότι κάνει αυτή την δουλειά 30 χρόνια και δεν της έχει ξανασυμβεί αυτό. Μάλιστα, είπε πως για το ατύχημά της φταίνε οι κακοτεχνίες της σκηνής, ενώ ζήτησε να γίνει έλεγχος για την ασφάλεια των καλλιτεχνών.

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας