Αυτή η BMW έζησε μια ολόκληρη ζωή μέσα σε μια… φούσκα

Αυτή η BMW έζησε μια ολόκληρη ζωή μέσα σε μια… φούσκα

Αυτή η BMW έζησε μια ολόκληρη ζωή μέσα σε μια… φούσκα

Ο χρόνος για μια BMW 740 Li σταμάτησε νωρίτερα απ’ ότι θα μπορούσε να φανταστεί κανείς. Με μόλις 255 χιλιόμετρα στο οδόμετρό της, τοποθετήθηκε μέσα στο αποστειρωμένο και απολύτως ελεγχόμενο περιβάλλον μιας τεράστιας… φούσκας όπου παραμένει ακόμα και σήμερα περιμένοντας να αλλάξει για τρίτη φορά στον όχι και τόσο σύντομο βίο της ιδιοκτήτη.

Η εικονιζόμενη BMW 740 Li ανήκε σε μια γυναίκα η οποία και την απέκτησε σε το 1997 σε ηλικία 70 ετών. Τα χιλιόμετρα που διήνυσε έως ότου την αποχωριστεί ήταν μόλις 255 και ο επόμενος ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου που είδε μια μεγάλη ευκαιρία να ανοίγεται μπροστά του δεν δίστασε να «αποθηκεύσει» το βαυαρικό sedan εξασφαλίζοντας μάλιστα τις συνθήκες που θα του επιτρέψουν να παραμείνει αναλλοίωτο στο πέρασμα του χρόνου.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στη διαδικτυακή πλατφόρμα δημοπρασιών επιβεβαιώνουν την κατάσταση του αυτοκινήτου που φυλάσσεται στην Πολωνία.

Για την ώρα, η οκτακύλινδρη BMW 740 Li έχει δεχθεί 39 «χτυπήματα» και το ποσό το οποίο θα χρειαστεί να υπερβεί κανείς για να την αποκτήσει είναι τα 48.350 ευρώ.

Με δεδομένο, πάντως, ότι υπολείπονται επτά ημέρες για τη λήξη της διαδικτυακής δημοπρασίας είναι μάλλον σίγουρο ότι η ανέγγιχτη BMW 740 Li πρόκειται να σπάσει το φράγμα των 50.000 ευρώ.

Διόλου άσχημα για μια μπερλίνα 23 ετών που εν μέσω της πανδημίας του Κορωνοϊού δείχνει να κρατά ψηλά την αξία των μετοχών της.    

Πηγή
Ρεπορτάζ : Radio4.GR Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας