Βίντεο: Ο Μπραντ Πιτ «παίρνει συνέντευξη» από τον αστροναύτη Νικ Χέιγκ

Συνέντευξη από τον αστροναύτη Νικ Χέιγκ, ο οποίος βρίσκεται στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, πήρε ο διάσημος αστέρας του Χόλιγουντ, Μπραντ Πιτ, αποδεικνύοντας ότι κάλλιστα θα μπορούσε να είναι και ένας πολύ πετυχημένος δημοσιογράφος.

Ο Μπραντ Πιτ δεν αρκέστηκε στα… συνηθισμένα. Ζήτησε από τον Αμερικανό αστροναύτη να αποκαλύψει τις κρυφές πτυχές του επαγγέλματός του, μιλώντας ακόμη και για τις συνέπειες που έχει ο ανθρώπινος οργανισμός όταν βρίσκεται πολύ καιρό σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας.

«Η σκλήρυνση του δέρματος στα πόδια μου γρήγορα εξαφανίστηκε καθώς δεν περπατούσα πλέον στα πέλματά μου» εξήγησε ο Νικ Χέιγκ, ο οποίος εργάζεται στον ISS μαζί με άλλους δύο Αμερικανούς, δύο Ρώσους και έναν Ιταλό.

«Όμως, απέκτησα κάλους στο πάνω μέρος των ποδιών μου, στο μεγάλο δάκτυλο, καθώς συνεχώς προσπαθώ να γαντζωθώ χρησιμοποιώντας το μεγάλο μου δάκτυλο. Αυτό είναι ένα από τα πολλά περίεργα πράγματα τα οποία δεν θα μου περνούσε από το μυαλό στη Γη» είπε ο αστροναύτης.

«Είναι απίστευτο» του απάντησε ο Μπραντ Πιτ.

Ο αστέρας του Χόλιγουντ μίλησε στον αστροναύτη από την έδρα της NASA στην Ουάσιγκτον και η συνέντευξη είχε διάρκεια 20 λεπτών.

Κατόπιν, τον ρώτησε για τους ρυθμούς της ζωής στο Διάστημα (όπου εργάζονται από τις 07.30 το πρωί έως τις 19.30 το απόγευμα), για το ποιος αποφασίζει για τη μουσική (του απάντησε «εκ περιτροπής») ή ακόμη εάν οι αστροναύτες παρακολούθησαν την πρόσφατη αποτυχημένη απόπειρα προσελήνωσης ενός ινδικού δορυφόρου («Δυστυχώς όχι», ήταν η απάντηση).

Στο τέλος, ο Μπραντ Πιτ ζήτησε από τον Νικ Χέιγκ να του απαντήσει στο εξής ερώτημα: «Ποιος ήταν πιο πιστευτός, ο Κλούνεϊ (στον ρόλο του στο Gravity) ή ο Πιτ;». «Εσείς, σίγουρα» απάντησε ο αστροναύτης.

Η συνέντευξη μεταδόθηκε από το κανάλι της NASA και μπορείτε να την παρακολουθήσετε:

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας