Βγήκε από την καραντίνα ο πρίγκιπας Κάρολος

Βγήκε από την καραντίνα ο πρίγκιπας Κάρολος

Μέσα σε μόλις μια εβδομάδα, ο Κάρολος βγήκε από την αυτοαπομόνωση και φαίνεται πως ξεπέρασε τον κοροναϊό, αφού είναι καλά στην υγεία του.

Ο πρίγκιπας που έφερε μεγάλη ανησυχία στο Παλάτι μετά από λίγες ημέρες στην καραντίνα είναι ξανά στις επάλξεις. Σύμφωνα με τις κυβερνητικές και ιατρικές οδηγίες, στη Βρετανία η αυτοαπομόνωση διαρκεί μόλις επτά ημέρες.

Ο 71χρονος διάδοχος του Βρετανικού θρόνου είχε την ήπια μορφή της νόσου με τα συμπτώματα να εμφανίζονται πριν από 2 σαββατοκύριακα πριν μεταβεί στο Μπίρκαλ.

“Ο πρίγκιπας της Ουαλίας αφού συμβουλεύτηκε τον γιατρό του, βγήκε τώρα από την καραντίνα” , ανακοίνωσε το Clarence House, η επίσημη κατοικία του.

Ο πρωτότοκος γιος της βασίλισσας Ελισάβετ διαγνώστηκε θετικός στον ιό, όπως είχε ανακοινωθεί στις 25 Μαρτίου.

“Εργάζεται στο εξής τηρώντας τις παρούσες συστάσεις της κυβέρνησης και των υγειονομικών αρχών που εφαρμόζονται σε όλη τη χώρα”, διευκρίνισε η ανταποκρίτρια της εφημερίδας Daily Mail για τον βασιλικό οίκο Ρεμπέκα ‘Ινγκλις στον λογαριασμό της στο Twitter. Η καραντίνα διήρκησε επτά ημέρες για τον Κάρολο. Όσο για τη σύζυγό του Καμίλα, θα παραμείνει σε καραντίνα έως το τέλος της εβδομάδας, παρότι το τεστ για τον κοροναϊό στο οποίο υποβλήθηκε ήταν αρνητικό.

“Ο πρίγκιπας θα συνεχίσει να συγκαλεί συνεδριάσεις και να ασκεί τα καθήκοντά του, ακολουθώντας τις συστάσεις της κυβέρνησης και των γιατρών”, έγραψε η δημοσιογράφος.
Ρεπορτάζ : vaggelio Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας