Βιβλίο «Άνδρας Αξίας»: Πώς Καταφέραμε τον Στέφανο Ξενάκη να Γράψει το Οπισθόφυλλο

Βιβλίο «Άνδρας Αξίας»: Πώς Καταφέραμε τον Στέφανο Ξενάκη να Γράψει το Οπισθόφυλλο

Βιβλίο «Άνδρας Αξίας»: Πώς Καταφέραμε τον Στέφανο Ξενάκη να Γράψει το Οπισθόφυλλο

Εάν έχεις διαβάσει το βιβλίο “Άνδρας Αξίας: Πώς Να Βάλεις Τάξη Στο Χάος Του Σύγχρονου Φλερτ”, τότε θα ξέρεις ότι δεν πρόκειται για ένα ακόμη βιβλίο με θεωρίες. Πρόκειται για έναν πρακτικό οδηγό που επικεντρώνεται στο φλερτ αλλά και στη συνολική αυτοβελτίωση του άντρα.

Σε προηγούμενο άρθρο μας είχαμε αναφερθεί στις δυσκολίες και στα εμπόδια που αντιμετωπίσαμε από την αρχή που γράφαμε το βιβλίο μέχρι και την έκδοσή του. Όπως θα είχες καταλάβει και τότε, η δημιουργία αυτού του βιβλίου δεν ήταν μια απλή υπόθεση, καθώς υπήρχαν πολλά που έπρεπε να ξεπεράσουμε στην πορεία.

Επίσης, ελάχιστοι από τους δικούς μας ανθρώπους το πίστευαν πραγματικά. Βρες το άρθρο εδώ.

Ωστόσο, παρά τα εμπόδια και τις δυσκολίες αυτές, το βιβλίο που γράψαμε ο Σπύρος Ανδριανός, ο Ανέστης Δόγιβαν και ο Χρήστος Παπανίκας έγινε Bestseller σε δέκα μόλις ημέρες και αγαπήθηκε πολύ από το αντρικό αλλά και το γυναικείο κοινό.

Εάν κοιτάξεις το οπισθόφυλλο του βιβλίου, θα βρεις ένα κείμενο του Στέφανου Ξενάκη, το οποίο παρέχει και μια συνολική εικόνα του βιβλίου πριν ο αναγνώστης αρχίσει να το διαβάζει.

Πώς όμως καταφέραμε τον Στέφανο Ξενάκη, Συγγραφέα του Bestseller “το Δώρο” καθώς και του βιβλίου “Κάπταιν” να γράψει το κείμενο αυτό στο οπισθόφυλλο;

Πώς Ο Στέφανος Ξενάκης Συμφώνησε Να Γράψει Το Οπισθόφυλλο Του Βιβλίου “Άνδρας Αξίας”

Ενώ πολλοί πιστεύουν ότι το δύσκολο στο να δημιουργήσεις ένα βιβλίο είναι το να πείσεις μεγάλες προσωπικότητες να βοηθήσουν, οι άνθρωποι που είναι πραγματικά μεγάλες προσωπικότητες δεν είναι ποτέ απρόσιτοι.

Σε αυτό το συγκεκριμένο κομμάτι σταθήκαμε πολύ τυχεροί. Το μόνο που χρειάστηκε ήταν ένα τηλέφωνο.

Ο Στέφανος Ξενάκης ήταν πολύ θετικός εξ αρχής στο να συμβάλει με αυτόν τον τρόπο στη δημιουργία του βιβλίου.

Μόλις μιλήσαμε μαζί του στο τηλέφωνο και του εξηγήσαμε τι θέλαμε, συμφώνησε αμέσως. Ήταν πρόθυμος να γράψει κάτι που θα του έβγαινε αυθόρμητα για το βιβλίο και θα έδινε στον αναγνώστη την ευκαιρία να συνειδητοποιήσει την αξία του.

Και όντως, έκανε εκπληκτική δουλειά. Έγραψε ένα πολύ αληθινό κείμενο που αντιπροσωπεύει τόσο το βιβλίο όσο και το όραμά που είχαμε γράφοντάς το.

Δίνει στον αναγνώστη με απλό και λιτό τρόπο να καταλάβει όχι μόνο τι πρόκειται να διαβάζει και να κερδίσει με την ανάγνωση αυτή, αλλά και τους λόγους που το γράψαμε και τον στόχο μας.

Συνολικά, είχαμε μια πολύ ωραία επικοινωνία και συνεργασία με τον Στέφανο Ξενάκη και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτό.

Ο Στέφανος Ξενάκης είχε έρθει και στο ελληνικό podcast Apla+Andrika με τίτλο «Σκάσε και Κολύμπα», ένα εκπληκτικό επεισόδιο που παρακινεί κάθε άτομο που το παρακολουθεί.

Ποιος Είναι Ο Άνδρας Αξίας

Ο Άνδρας Αξίας είναι ο υπερήρωας στον δικό του κόσμο.

Έχει ξεκάθαρη εικόνα της ζωής που θέλει να δημιουργήσει και αναλαμβάνει την ευθύνη να την κάνει πραγματικότητα. Ο τρόπος που θα τιθασεύσει τους εσωτερικούς του φόβους, οι κατευθύνσεις που θα δώσει στην εσωτερική του ηθική πυξίδα και οι απίστευτες θυσίες που τελικά θα χρειαστεί να κάνει τοποθετώντας τον εαυτό του στην πρώτη γραμμή, είναι οι παράγοντες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξή του, και μέσα από αυτά θα γίνει ένας πραγματικός υπερήρωας.

Το βιβλίο είναι ένα εγχειρίδιο ζωής, ένα πρακτικός οδηγός για τις σχέσεις με το αντίθετο φύλο, για το φλερτ, καθώς και για το πώς ένας άντρας μπορεί να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του.

Διαβάζοντάς το ο αναγνώστης μαθαίνει για τις συμπεριφορές που δημιουργούν έλξη και επιθυμία, για το πώς μπορεί να αναπτύξει την αυτοπεποίθησή του, για το πώς να δημιουργήσει μια ελκυστική γλώσσα σώματος, για τα βήματα της προσέγγισης και πολλά άλλα.

Δεν πρόκειται απλά για ένα βιβλίο φλερτ. Πρόκειται για ένα βιβλίο αυτοβελτίωσης που, με βάση και πυρήνα του το φλερτ, βοηθάει τον κάθε άντρα να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του και τελικά, υπερήρωας στον δικό του κόσμο.

Βρες το εδώ

Πηγή


Ρεπορτάζ : Radio4.GR Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας