Γιάννης Μπέζος: Περίμενε τη μεγάλη επιτυχία της σειράς “Πέτα τη φριτέζα”;

Γιάννης Μπέζος: Περίμενε τη μεγάλη επιτυχία της σειράς “Πέτα τη φριτέζα”;

Ο Γιάννης Μπέζος, παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μίλησε για την επιστροφή του στην τηλεόραση, μέσα από τη σειρά “Πέτα τη φριτέζα”.

Επιστρέψατε στην τηλεόραση έπειτα από περίπου τρία χρόνια με την κωμική σειρά “Πέτα τη φριτέζα”. Ποια είναι τα συναισθήματά σας;

Βρέθηκε αυτό πολύ ενδιαφέρον κείμενο, μια ιστορία ολόκληρη και νομίζω ότι από πλευράς παραγωγής είναι πάρα πολύ καλή, ενώ και η ομάδα των συντελεστών μπροστά και πίσω από τις κάμερες είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει. Ήταν μια ευκαιρία να ξαναβγώ στην τηλεόραση, εφόσον έχουμε κάτι να πούμε πάλι και να περάσει καλά ο κόσμος. Μην ψάχνετε για συναισθήματα, γιατί εγώ δεν δένομαι με το παρελθόν.

Όταν πήρατε τα πρώτα σενάρια στα χέρια σας, περιμένατε ότι η σειρά θα αγαπηθεί από το ευρύ κοινό;

Κατ’ αρχάς, η σειρά είναι ισπανικό εγχείρημα, το οποίο έχει μεταφερθεί στα ελληνικά δεδομένα με πάρα πολύ ωραίο τρόπο.

Ξέρετε, δεν είναι εύκολη ή μεταφορά από ένα ξένο φορμάτ. Από εκεί και πέρα, το πρώτο υλικό, δηλαδή το κείμενο, έχει μεγάλη σημασία.

Προσωπικά, δεν ήξερα αν θα κάνει επιτυχία ή όχι, αλλά ήξερα ότι έχουμε στα χέρια μας κάτι πολύ καλό και μπορούμε να προσπαθήσουμε πάνω σ’ αυτό. Αλλωστε, ποτέ δεν ξέρεις αν και τι θα κάνει επιτυχία ή όχι, είπε χαρακτηριστικά στο My TV!


Ρεπορτάζ : Σύνδεσμος

Τελευταία Άρθρα Κατηγορίας