Γιατί αντιμετωπίζουμε μια κανονική εισβολή – Μπράβο στην Ελληνική Αστυνομία και στις Ένοπλες Δυνάμεις

Πολύ σύντομα,

Τα σύνορα του Έβρου δεν είναι μέρος της συμφωνίας Ε.Ε. και Τουρκίας, δηλαδή η Τουρκία πιέζει τους δήθεν πρόσφυγες να περάσουν τα σύνορα μας σε μια αυστηρά απαγορευμένη στρατιωτική ζώνη από την οποία δεν έχουν χρηματικά ανταλλάγματα αλλά και από την οποία έχουμε το δικαίωμα της άμεσης απέλασης.

Ούτε ένας δήθεν πρόσφυγας δεν έφτασε στα Βουλγαρο-τουρκικά σύνορα, τα οποία δεν φυλάσσονται όπως τα Ελληνικά, δεν υπάρχει το δύσκολο στη προσπέλαση του οριοσύνορο όπως ο ποταμός Έβρος.

Επί 4 μερόνυχτα υπήρχαν δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες στα σύνορα, ΣΉΜΕΡΑ που θα γίνει η επίσκεψη των 3 εκπροσώπων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του κ. Μητσοτάκη όλες αυτές οι ορδές έχουν εξαφανιστεί οργανωμένα και συντεταγμένα.

Επίσης είναι πολύ περίεργη η στάση της Βουλγαρίας, η δήθεν επίσκεψη του Βούλγαρου πρωθυπουργού που δεν άρθρωσε κουβέντα υποστήριξης της Ελλάδας, (δηλαδή ήταν επίσκεψη επιβεβαίωσης ότι δεν θα υπάρξουν ροές προς Βουλγαρία),

Σημείωση: Τα νερά του Έβρου που ελέγχονται με φράγματα από την Βουλγαρία, όλως περιέργως έχουν χαμηλότερη στάθμη και ροή από τη φυσιολογική για την εποχή που διανύουμε.

Ένα μεγάλο Μπράβο και χιλιάδες ευχαριστώ στις Ένοπλες και Αστυνομικές Δυνάμεις για τις μέχρι τώρα προσπάθειες τους να αντιμετωπίσουν αυτή την ασύμμετρη απειλή.

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας