Δήλωση υποψηφιότητας της Σοφίας Τζαρούχη

Δήλωση υποψηφιότητας της Σοφίας Τζαρούχη

Nodus - Κατασκευή Ιστοσελίδων & E-shop, Digital Marketing - Προώθηση στα Social Media

Η απόφαση του προέδρου της Ν.Δ. και αυριανού Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο νίκης του κόμματος στο Νομό Ιωαννίνων, αποτελεί για εμένα μεγάλη τιμή και ευθύνη. Νιώθω την ανάγκη να τον ευχαριστήσω από καρδιάς για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου και να τον διαβεβαιώσω ότι δεσμεύομαι να προσφέρω στον τόπο και τη χώρα με έργα και όχι με λόγια!

Η πολύχρονη επιστημονική και εργασιακή μου διαδρομή έχει αφήσει αποτύπωμα έργου και προσφοράς στην περιοχή. Αυτό θα συνεχίσω να κάνω με σχέδιο, όραμα, εμπειρία και δυναμισμό για να κερδίσουμε όχι μόνο την εκλογική μάχη της 7ης Ιουλίου αλλά και την κρίσιμη μάχη της ελπίδας, της ανάπτυξης και της ανασυγκρότησης της χώρας μας.

Στις 7 Ιουλίου δίνουμε τη μάχη για τη μεγάλη νίκη της παράταξης, τη νίκη των πολιτών και τη νίκη της ίδιας της χώρας. Για να κάνουμε τον τόπο μας πεδίο δημιουργίας και ευκαιριών.

Ζητώ την ψήφο των πολιτών στο Νομό Ιωαννίνων για να αγωνιστούμε και να φέρουμε το Νομό Ιωαννίνων ξανά στο προσκήνιο. Για να τον μετατρέψουμε σε πρωταγωνιστή ανάπτυξης.

Σε αυτόν τον προεκλογικό αγώνα σας θέλω μαζί μου. Μαζί θα δώσουμε τη μάχη και μαζί θα νικήσουμε!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ


Ρεπορτάζ : EpirusNow Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας