«Δημοψήφισμα» για να πάει το Toyota Yaris των 261 ίππων στις Η.Π.Α.!

«Δημοψήφισμα» για να πάει το Toyota Yaris των 261 ίππων στις Η.Π.Α.!

Χαμός στους απανταχού petrolheads έχει προκαλέσει η επίσημη αποκάλυψη την περασμένη εβδομάδα του ισχυρότερου Toyota Yaris στην ιστορία. Στις Η.Π.Α. ξεκίνησαν ήδη «δημοψήφισμα» για τη διάθεσή του στη χώρα.

Με 261 ίππους από 3κύλινδρο (!) 1.600άρη turbo κινητήρα, τετρακίνηση με κατ’ επιλογή μοίρασμα της ροπής, αλλά και 2 μπλοκέ διαφορικά (προαιρετικά), το Toyota GR Yaris είναι ίσως ένα από τα πιο «καυτά» μικρά αυτοκίνητα όλων των εποχών.

Ήδη, όπου και να παρουσιάζεται, το GR Yaris κεντρίζει το ενδιαφέρον του κοινού, αφού πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να αποκτήσουν τον νέο ιαπωνικό «πύραυλο».

Στις Η.Π.Α. και σε αντίθεση με την Ευρώπη και την Ιαπωνία, η Toyota δεν σχεδιάζει να λανσάρει το νέο της μοντέλο, όμως πολλές είναι οι «φωνές» των εκεί petrolheads που θέλουν να έρθει το GR Yaris στην περιοχή τους.

Επίσημο: Αυτό είναι το Toyota Yaris των 261 ίππων

Για το λόγο αυτό και δημιούργησαν ένα online «δημοψήφισμα», στο οποίο καλούν τους ενδιαφερόμενους να υπογράψουν για την είσοδο του GR Yaris σε Η.Π.Α και Καναδά, ελπίζοντας να αλλάξουν τα σχέδια της Toyota.

Ήδη και σε μόλις 6 ημέρες από τότε που η σελίδα αυτή βγήκε στον αέρα, πάνω από 4.000 άτομα έχουν δηλώσει τα στοιχεία τους. Πάντως, η Toyota στην επίσημη αντίδρασή της στην κίνηση αυτή, προς το παρόν δηλώνει ότι είναι μάλλον απίθανη η διάθεση του GR Yaris στις Η.Π.Α…

The post «Δημοψήφισμα» για να πάει το Toyota Yaris των 261 ίππων στις Η.Π.Α.! appeared first on NewsAuto.gr.


Ρεπορτάζ : Σπύρος Χώτος Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας