Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: Γυναίκα αναγνώρισε το αυτοκίνητο του 27χρονου σε επίθεση εναντίον της

Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: Γυναίκα αναγνώρισε το αυτοκίνητο του 27χρονου σε επίθεση εναντίον της

Συνεχίζεται η έρευνα της Ασφάλειας Χανίων για τον 27χρονο αγρότη που χτύπησε με το αυτοκίνητό του, βίασε και δολοφόνησε την Αμερικανίδα βιολόγο Suzanne Eaton στην Κρήτη, ώστε να διαπιστωθεί αν τις αρρωστημένες του ορέξεις τις μετέτρεψε σε πράξη ή αποπειράθηκε να το κάνει αυτό και σε βάρος άλλων γυναικών στην ευρύτερη περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία Πολωνή, μόνιμη κάτοικος της Κισσάμου, προσήλθε στην Ασφάλεια Χανίων και κατήγγειλε πως πριν δύο μήνες την είχε ακολουθήσει άγνωστος δράστης με ένα λευκό αυτοκίνητο κατά την διάρκεια ενός περιπάτου και μάλιστα την είχε χτυπήσει με το πλάι του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να την ρίξει κάτω.

Εκείνη κατάφερε να σηκωθεί και να τραπεί σε φυγή. Όταν οι αστυνομικοί της επέδειξαν φωτογραφίες του αυτοκινήτου του δράστη, εκείνη αναγνώρισε σε αυτές το αυτοκίνητο που την παρέσυρε και έτσι πλέον οι Αρχές ερευνούν και αυτό το περιστατικό αλλά και το ενδεχόμενο να υπάρχουν και τυχόν άλλα θύματα του 27χρονου.

Αναφορικά με μία δεύτερη καταγγελία που έχει δει το φως της δημοσιότητας, σχετικά με μία γυναίκα από την Λιθουανία που φέρεται να έπεσε θύμα ανάλογης πράξης πέρυσι το καλοκαίρι, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει προβεί σε σχετική καταγγελία στις Αρχές αλλά φέρεται να το έχει καταγγείλει αυτό σε δημοσιογράφο της Κρήτης.

Για αυτή την περίπτωση οι Αρχές ψάχνουν να βρουν αν ισχύει και αν είναι δυνατόν να εντοπίσουν την γυναίκα αυτή και να της ζητήσουν να καταθέσει και να δει και εκείνη με την σειρά της τις φωτογραφίες.


Ρεπορτάζ : geokot Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας