ΔΠΘ: Ξεκίνησε η επισκευή του αμφιθεάτρου της Παλιάς Νομικής

ΔΠΘ: Ξεκίνησε η επισκευή του αμφιθεάτρου της Παλιάς Νομικής

Απάντηση στην αιχμηρή ανακοίνωση φοιτητών Κοινωνικής Εργασίας, για την πτώση σοβάδων στο κεντρικό αμφιθέατρο της Παλιάς Νομικής, εξέδωσε η πρυτανεία του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Με την ανακοίνωση γνωστοποιείται η έναρξη εργασιών αποκατάστασης του αμφιθεάτρου και το ότι δεν κινδύνεψαν φοιτητές από την πτώση σοβάδων.

«Λόγω της εκτεταμένων βροχοπτώσεων των προηγούμενων ημερών, προκλήθηκαν ζημιές στο αμφιθέατρο της παλιάς Νομικής, χωρίς όμως να υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα το οποίο έθεσε σε κίνδυνο την υγεία και την ασφάλεια των φοιτητών και του προσωπικού», αναφέρεται στην ανακοίνωση. Σύμφωνα με την ενημέρωση, οι πρυτανικές αρχές ενημερώθηκαν για το πρόβλημα και ζήτησαν την άμεση διακοπή των εκπαιδευτικών εργασιών, ενώ η τεχνική υπηρεσία του ιδρύματος παρενέβη προκειμένου να γίνει η ορθή εκτίμηση των ζημιών και η άμεσή αποκατάστασή τους. 

Το τμήμα Κοινωνικής Εργασίας, και το τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής που πραγματοποιούν διδασκαλίες στο αμφιθέατρο, διέκοψαν τα μαθήματά τους  ενημερώνοντας τους φοιτητές και τους διδάσκοντες για την έναρξη των εργασιών αποκατάστασης. Συνεργεία επισκευής έχουν ήδη ξεκινήσει  τις εργασίες προκειμένου να λυθεί άμεσα το πρόβλημα.  

Αναλυτικά,  οι εργασίες που ξεκίνησαν να υλοποιούνται στο Αμφιθέατρο της Παλιάς Νομικής, είναι: – αντικατάσταση φθαρμένης υγρομόνωσης – θερμομόνωση – αποξήλωση υφιστάμενης ψευδοροφής και κατασκευή νέας – αντικατάσταση φωτιστικών – νέοι χρωματισμοί εσωτερικού χώρου – επανατοποθέτηση ηχητικού συστήματος. Μελλοντικά προβλέπονται η αντικατάσταση δαπεδόστρωσης, η τοποθέτηση εσωτερικών σκίαστρων και η αντικατάσταση των καθισμάτων.

Είναι Συνέντευξη?: 
0
Post it: 
0
Date/Time to be posted: 
Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου, 2019 – 21:23


Ρεπορτάζ : tsekpoint_335 Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας