Δωρεάν online μαθήματα μόδας από Jacquemus και Paul Smith

Δωρεάν online μαθήματα μόδας από Jacquemus και Paul Smith

Δωρεάν online μαθήματα μόδας από Jacquemus και Paul Smith

Με τα πανεπιστήμια κλειστά στη Γαλλία, η Γαλλική Σχολή Μόδας (Institut Français de la Mode) ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει δωρεάν online μαθήματα με θέμα «Κατανοώντας τη Μόδα: Από την Άσκηση Επιχειρηματικής Δραστηριότητας στον Πολιτισμό».

Τα μαθήματα διοργανώθηκαν πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2019 με περίπου 11.000 συμμετοχές απ’ όλο τον κόσμο.

Στον νέο κύκλο στον ρόλο των διδασκόντων που θα μοιραστούν τη σοφία τους με τους συμμετέχοντες θα είναι ο γάλλος σχεδιαστής Simon Porte Jacquemus και ο Βρετανός βετεράνος της μόδας σερ Paul Smith.

Οι Sidney Toledano, CEO του ομίλου LVMH, Francesca Bellettini, CEO του Saint Laurent και Bruno Pavlovsky, πρόεδρος δραστηριοτήτων μόδας του οίκου Chanel, επίσης θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους.

Τα επιμέρους θέματα που θα καλυφθούν είναι η εκπροσώπηση των φύλων, κοινωνικά ζητήματα και υποκουλτούρες.

Επίσης η online πρωτοβουλία θα ανιχνεύσει τη σχέση μεταξύ μόδας και Τύπου και θα εξερευνήσει τη μόδα ως πολιτιστικό φαινόμενο και δημιουργική βιομηχανία.

Τα μαθήματα «Κατανοώντας τη Μόδα: Από την Άσκηση Επιχειρηματικής Δραστηριότητας στον Πολιτισμό» ξεκίνησαν στις 30 Μαρτίου, θα γίνονται στα αγγλικά από τον καθηγητή του IFM, Benjamin Simmenauer και θα είναι διαθέσιμοι υπότιτλοι και σε άλλες γλώσσες.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κάνουν εγγραφή μέσω του FutureLearn.

Πηγή
Ρεπορτάζ : Radio4.GR Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας