Δ. Αγίου Βασιλείου: Έργα ύψους 24,3 εκατ. ευρώ σε 20 μήνες (λίστα)

Δ. Αγίου Βασιλείου: Έργα ύψους 24,3 εκατ. ευρώ σε 20 μήνες (λίστα)

Στην δημοσιότητα έδωσε ο Δήμος Αγίου Βασιλείου τα έργα που έχουν ήδη υπογραφεί οι εργολαβίες ή βρίσκονται στην διαδικασία δημοπράτησης ή έχουν εκτελεστεί από 31 Αυγούστου 2018 μέχρι σήμερα.  Πρόκειται για 72 εργολαβίες με συνολικό προϋπολογισμό 24.331.266 ευρώ.

Ο Δήμαρχος Αγίου Βασιλείου δήλωσε σχετικά:

«Τους τελευταίους 20 μήνες έχουμε εκτελέσει ή έχουν υπογραφεί ή είναι προς δημοπράτηση οι εργολαβίες που ξεπερνούν τα  24.000.000 ευρώ.  Το δημοτικό έργο που παράγεται στο τόπο είναι πρωτόγνωρο ειδικά σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Όλο αυτό όμως για να γίνει απαιτείται πολλή δουλεία: από τον σχεδιασμό, την μελέτη, την αδειοδότηση, την έγκριση, την δημοπράτηση έως την υλοποίηση του έργου και την παραλαβή του.  Απαιτείται μέθοδος, οργάνωση,  πολλές ώρες δουλειάς  και  χρονοβόρες διαδικασίες που προβλέπει  η νομοθεσία.

Έχουμε καταφέρει όμως, παρόλη την υποστελέχωση των υπηρεσιών μας, να προσπερνάμε τις αντιξοότητες και να υλοποιούμε ταυτόχρονα δεκάδες έργα  στον Δήμο μας. Για όλα αυτά θα ήθελα να ευχαριστήσω τις υπηρεσίες του Δήμου και όλο το προσωπικό που υπερβάλλει εαυτόν και βέβαια ευχαριστώ τους αιρετούς για την συμβολή τους, Δημοτικούς Συμβούλους, Προέδρους Κοινοτήτων και Τοπικούς Συμβούλους.  Σε όλα αυτά πρέπει να προσθέσουμε τις παρεμβάσεις που εκτελούνται με τα δικά μας συνεργεία και τα δικά μας μηχανήματα και δεν περιλαμβάνονται στις εργολαβίες. Και αυτές οι δράσεις επιβλέπονται ώστε να βελτιώνεται καθημερινά η ποιότητα ζωής των κατοίκων, να παρέχουμε σύγχρονες και αποδοτικές δημοτικές υπηρεσίες και να λύνουμε τα καθημερινά μικρά ή μεγάλα προβλήματα.»

Ακολουθεί η λίστα με τα έργα.

ΕΡΓΑ ΑΠΟ 31-8-2018 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ


Ρεπορτάζ : Νικολέτα Αρκολάκη Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας