Εγκλωβισμένες: Το πρώτο ελληνικό σήριαλ που δημιουργήθηκε εν μέσω καραντίνας! (photos+video)

Εγκλωβισμένες: Το πρώτο ελληνικό σήριαλ που δημιουργήθηκε εν μέσω καραντίνας! (photos+video)

Μπορεί ο κοροναϊός, να έχει κάνει τον πλανήτη να βάλει άνω τελεία σε σχεδόν όλες τις δραστηριότητες, αλλά η δημιουργία και η καλλιτεχνική έκφραση δεν σταματούν ούτε και εν μέσω καραντίνας.

Ο σεναριογράφος των τηλεοπτικών σειρών «Singles», «Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος», «Μάνα Χ Ουρανού» και «Συμμαθητές» Γιώργος Φειδάς βρέθηκε κι αυτός κλεισμένος στο σπίτι του, αλλά η έμπνευση δεν άργησε να του χτυπήσει την πόρτα. Δημιούργησε λοιπόν την πρώτη ελληνική σειρά φτιαγμένη εξ ολοκλήρου από τα σπίτια των συντελεστών με θέμα μια κωμική ματιά στον κοροναϊό και τις αλλαγές που έχει φέρει στην καθημερινότητα μας.

Πρόκειται για τις «Εγκλωβισμένες», με ηρωίδες τέσσερις εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους φίλες, την Κέλλυ, την Ασημίνα, την Ζωή και την Γωγώ. Η ιστορία τους ξεκινά μία ημέρα πριν ανακοινωθεί το #ΜένουμεΣπίτι και συνεχίζει με την τετράδα κλεισμένη στα σπίτια τους, να επικοινωνούν μεταξύ τους με βιντεοκλήσεις φτιάχνοντας έτσι ένα άτυπο «ημερολόγιο καραντίνας».

Τέσσερις ηθοποιοί, τέσσερις γυναίκες, η Μαρία Κωνσταντάκη, η Σύλβια Δεληκούρα, η Μαρία Σολωμού και η Κατερίνα Θεοχάρη ετοίμασαν το πρώτο σίριαλ που γυρίζεται σε συνθήκες καραντίνας.

Η Μαρία Κωνσταντάκη μίλησε στην εκπομπή “Μαζί σου” και την Τατιάνα Στεφανίδου για αυτό το νέο εγχείρημα που έχουν ξεκινήσει.

«Έχει ήδη κυκλοφορήσει το πρώτο επεισόδιο. Βγήκαμε στον αέρα μέσω Instagram την Παρασκευή χθες, Σάββατο, βγήκε στο κανάλι “EGGlovismenes” στο Youtube. Είναι μια προσπάθεια να κάνουμε ένα σίριαλ μέσα από το σπίτι μας, που ασχολείται με την καραντίνα. Με τέσσερις διαφορετικούς τύπους γυναικών που βιώνουν την καραντίνα τελείως διαφορετικά. Ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει πάρα πολύ, έχουμε ακούσει πολύ καλά σχόλια.

Αναγνωρίζουν την προσπάθειά μας να βγάλουμε κάτι τέτοιο μέσα από το σπίτι μας με πάρα πολλές τεχνικές δυσκολίες. Για μια σκηνή τριών λεπτών ενδεχομένως χρειαζόμαστε μια ώρα γυρίσματος», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Κωνσταντάκη.
Ρεπορτάζ : vaggelio Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας