Εγνατία Οδός: Ανατροπή νταλίκας λόγω των θυελλωδών ανέμων

Εγνατία Οδός: Ανατροπή νταλίκας λόγω των θυελλωδών ανέμων

Την ανατροπή νταλίκας που φέρει ξένες πινακίδες προκάλεσε σήμερα νωρίς το μεσημέρι στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του Ιάσμου με κατεύθυνση προς την Ξάνθη, ο θυελλώδης αέρας που σημειώνεται από χθες στην ευρύτερη περιοχή, σύμφωνα με το xanthipress.gr.

Τον οδηγό αρχικά βοήθησαν να βγει από το όχημά του οι οδηγοί των άλλων βαρέων οχημάτων με τους οποίους συνταξίδευε. Ελάχιστα χιλιόμετρα νωρίτερα, εξαιτίας της κακοκαιρίας η Τροχαία ενθάρρυνε τους ελάχιστους οδηγούς να κινούνται προσεκτικά στον οδικό άξονα της Εγνατίας για την αποφυγή ατυχημάτων.

Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στην Εγνατία Οδό λόγω θυελλωδών ανέμων

Για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων, λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στην περιοχή, από σήμερα (5-4-2020) και ώρα 13.40, με αποφάσεις των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης και Ξάνθης, απαγορεύεται προσωρινά η κυκλοφορία όλων των οχημάτων άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού, μεταξύ του δυτικού ανισόπεδου κόμβου Κομοτηνής και του ανισόπεδου κόμβου Βαφέικων Ξάνθης.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν για όσο χρονικό διάστημα επικρατούν οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες στην περιοχή, ενώ η κυκλοφορία των παραπάνω οχημάτων θα διεξάγεται μέσω του εθνικού δικτύου Κομοτηνής – Πόρτο Λάγους – Ξάνθης.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί που κινούνται στο οδικό δίκτυο της περιφέρειας μας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα σημεία που επικρατούν δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Είναι Συνέντευξη?: 
0
Post it: 
0
Date/Time to be posted: 
Κυριακή, 5 Απριλίου, 2020 – 16:53

Ρεπορτάζ : vorgias_dn_334 Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας