Ελισάβετ Μουτάφη: Θέλει κότσια να συγχωρέσεις, όταν έχεις αδικηθεί

Ελισάβετ Μουτάφη: Θέλει κότσια να συγχωρέσεις, όταν έχεις αδικηθεί

“Θέλει κότσια όταν έχεις αδικηθεί να συγχωρέσεις”, τόνισε η Ελισάβετ Μουτάφη το περιοδικό Enjoy και στην Μαρία Ανδρέου με αφορμή αναφορά της στο νέο σήριαλ του ΑΝΤ1 στο οποίο θα πρωταγωνιστεί.

Επειδή στο νέο σίριαλ του ΑΝΤ1 ο πρωταγωνιστής κινείται με βάση την εκδίκηση, θεωρείς ότι είναι καλύτερο για έναν άνθρωπο να πετάει από πάνω του τα βάρη και να συγχωρεί ή να παίρνει το αίμα του πίσω;

“Το καλύτερο είναι να συγχωρείς και να απομακρύνεσαι. Αλλά όταν ο Οδυσσέας, έπειτα από μια παγίδα που του έχουν στήσει, μπαίνει άδικα στη φυλακή, ενώ ετοιμάζεται να παντρευτεί τη γυναίκα που αγαπά και η καριέρα του ως γιατρός βρίσκεται στο απόγειό της, τότε τα πράγματα δεν είναι απλά. Εκεί σου έχουν καταστρέψει τη ζωή, το μίσος σε τρέφει για να επιβιώσεις στη φυλακή, για να μην τρελαθείς, είσαι τυφλωμένος από της οργή. Λειτουργείς με το θυμικό σου, ένστικτο σου, σαν ζώο. Θέλει κότσια όταν έχεις αδικηθεί να συγχωρέσεις. Ο ήρωας το μόνο που σκέφτεται είναι η απόδραση από τη φυλακή, η ελευθερία του και η απόδοση δικαιοσύνης, αφού του μηδένισαν τη ζωή”.


Ρεπορτάζ : Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας