Εντυπωσίασε τη Yamaha o Hamilton

Εντυπωσίασε τη Yamaha o Hamilton

H ανταλλαγή θέσεων ανάμεσα στον Lewis Hamilton και τον Valentino Rossi έγινε επιτέλους πραγματικότητα.

Οι δύο θρύλοι του παγκόσμιου motorsport βρέθηκαν στην πίστα Ρικάρντο Τόρμο της Βαλένθια και οδήγησαν ο ένας το αγωνιστικό θηρίο του άλλου. Κι αν για τον Ιταλό αυτή δεν ήταν η πρώτη εμπειρία από μονοθέσιο της Formula 1, για τον Βρετανό ήταν η επίσημη πρώτη του σε μοτοσυκλέτα του MotoGP.

Πρέπει να σημειωθεί πως ο έξι φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού είχε μέχρι πρότινος δοκιμάσει την αγωνιστική μοτοσυκλέτα της Yamaha για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbikes αλλά στην M1, ανέβαινε πρώτη φορά.

Ο αγωνιστικός διευθυντής της Yamaha Motor Racing, Lin Jarvis, δήλωσε εντυπωσιασμένος από τον Βρετανό: «Ήταν μία σπουδαία ημέρα, με τον Lewis και τον Valentino, δύο ινδάλματα του μηχανοκινήτου αθλητισμού που βρέθηκαν στο ίδιο μέρος, σε μία εντυπωσιακή εκδήλωση. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήμουν εκεί και το είδα από κοντά. Με εντυπωσίασε ο Lewis γιατί πόσοι πρωταθλητές των τεσσάρων τροχών  μπορούν να έρθουν, να ανέβουν στην M1 και να βγουν στην πίστα; Είναι πολύ δύσκολο να οδηγήσεις μοτοσυκλέτα στην πίστα κι ακόμα περισσότερο και πιο απαιτητικό, το να οδηγήσεις μία εργοστασιακή μοτοσυκλέτα του MotoGP. Αυτό που μου έμεινε περισσότερο ήταν η στιγμή που ο Lewis και ο Valentino ήταν στην πίστα, με τις M1, κινούμενοι ο ένας κοντά στον άλλο. Ο Hamilton είναι θαυμαστής του MotoGP και του Valentino εδώ και χρόνια. Και ήταν επιθυμία του να βρεθούν μαζί στην πίστα αλλά και να οδηγήσει μία μέρα την M1. Οι επιθυμίες του έγιναν αμφότερες πραγματικότητα την ίδια μέρα. Ήταν φανταστικό να βλέπεις έναν έξι φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1, που έχει πετύχει τόσα πολλά, να υλοποιεί ένα όνειρό του. Είμαι όμως χαρούμενος και για τον Valentino που είχε την ευκαιρία να κάνει ένα ακόμα τεστ με μονοθέσιο της Formula 1. Προφανώς απόλαυσε την εμπειρία και ακούσαμε πολύ καλές εντυπώσεις και από τα μέλη της Mercedes. Συνολικά, ήταν ένα σπουδαίο event».

The post Εντυπωσίασε τη Yamaha o Hamilton appeared first on NewsAuto.gr.


Ρεπορτάζ : Panos Seitanidis Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας