Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Στον αγαπημένο μου θα μαγείρευα μουσακά

Η κριτής του GNTM2 και μοντέλο μίλησε για την προσωπική της ζωή αλλά και τα κορίτσια που παίρνουν μέρος στο ριάλιτι μόδας

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε συνέντευξή της σε τηλεοπτική εκπομπή μίλησε για το GNTM, το πρόσφατο ταξίδι της στο φεστιβάλ της Βενετίας, αλλά και την προσωπική της ζωή.

«Έχω πάρα πολύ δουλειά, νομίζω είναι προφανές, πάρα πολλά γυρίσματα, αλλά είμαι ένας νέος άνθρωπος, προσπαθώ να κάνω fun στη ζωή μου και να βρίσκω ελεύθερο χρόνο για να χαλαρώσω και να περνάω καλά» απάντησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σχετικά με την προσωπική της ζωή, ενώ έδωσε μια ανατρεπτική απάντηση σχετικά με το τι θα μαγείρευε σε έναν δείπνο με τον αγαπημένο της! Το μενού θα είχε… μουσακά!

Αναφορικά με το GNTM, η Ηλιάνα δήλωσε πως τα περισσότερα κορίτσια είναι πολύ καλά, γεγονός που δυσκολεύει ιδιαίτερα τη δουλειά τους ως κριτές. «Δυσκολευόμαστε πάρα πολύ αλλά είμαστε και πολύ ευτυχισμένοι γιατί βλέπουμε ότι υπάρχουν κορίτσια που πραγματικά μπορούν να συνεχίσουν στη μόδα μετά τη Βίκυ, μετά από εμένα θα έλεγα…».

Loading...

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας