Ην. Βασίλειο: Εταιρεία ζητάει £85000 από επιβάτιδα αφού μαχητικά της RAF συνόδευσαν την πτήση της πίσω στο Στάνστεντ

Ην. Βασίλειο: Εταιρεία ζητάει £85000 από επιβάτιδα αφού μαχητικά της RAF συνόδευσαν την πτήση της πίσω στο Στάνστεντ

Τα δυο Typhoon που απογειώθηκαν για να προσεγγίσουν και συνοδεύσουν το αεροπλάνο πίσω στο διεθνές αεροδρόμιο Στάνστεντ έσπασαν το φράγμα του ήχου.

Αεροπορική εταιρεία ζητάει από μια “προσβλητική και ενοχλητική” επιβάτιδα να πληρώσει £85 χιλιάδες μετά τον ισχυρισμό ότι προκάλεσε δυο μαχητικά αεριωθούμενα της RAF να συνοδεύσουν το αεροπλάνο της πίσω στο αεροδρόμιο Στάνστεντ.

H αεροπορική εταιρεία Jet2 κατηγορεί μια 25χρονη γυναίκα από την Μεϊντενχέντ της κομητείας Μπέρκσαϊρ για “επιθετική, υβριστική και επικίνδυνη συμπεριφορά” κατά τη διάρκεια πτήσης που είχε κατεύθυνση το Νταλαμάν της Τουρκίας, συμπεριλαμβανόμενου ότι προσπάθησε να ανοίξει τις θύρες του αεροπλάνου κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Η αεροπορική εταιρεία δήλωσε ότι η γυναίκα χρειάστηκε να συγκρατηθεί από το πλήρωμα και τους πελάτες της καθώς δύο μαχητικά αεριωθούμενα Typhoon συνόδεψαν το αεροπλάνο πίσω στο Στάνστεντ.

Τα δυο Typhoon έσπασαν το φράγμα του ήχου προκαλώντας ηχητικό κρότο καθώς πετούσαν την 22α Ιουνίου για να συναντήσουν το αεροσκάφος και να το συνοδεύσουν.

Η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη με καταβολή χρηματικής εγγύησης μέχρι την 21η Αυγούστου καθώς η Αστυνομία διενεργεί έρευνες.

Η Jet2 αναφέρει ότι αξιώνει από την γυναίκα αποζημίωση £85000 και ότι θα την αποκλείσει δια βίου από την εταιρεία.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρεία Στίβι Χιπυ δήλωσε ότι το συμβάν ήταν “μια από τις πιο σοβαρές υποθέσεις συμπεριφοράς ενοχλητικού επιβάτη που έχουμε αντιμετωπίσει ποτέ».

“Θα συνεχίσουμε δυναμικά για να ανακτήσουμε το κόστος που προέκυψε ως αποτέλεσμα αυτής της εκτροπής, όπως κάνουμε μ’ όλους τους ενοχλητικούς επιβάτες”, συνέχισε ο Χίπυ.

Απόδοση/Μετάφραση απο το forces.net για την Προέλαση.

Σχετικά άρθρα


Ρεπορτάζ : Doukas Gaitatzis Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας