Ηράκλειο: Βρέθηκε νεκρός ο 35χρονος αγνοούμενος στην θάλασσα

Ηράκλειο: Βρέθηκε νεκρός ο 35χρονος αγνοούμενος στην θάλασσα

Ηράκλειο: Βρέθηκε νεκρός ο 35χρονος αγνοούμενος στην θάλασσα

Αγνόησε τα μποφόρ και πνίγηκε – Είχε έρθει για μήνα του μέλιτος με τη γυναίκα του.

22/09/2019 | 9:59

Τραγική κατάληξη είχε ο μήνας ου μέλιτος για ένα ζευγάρι τουριστών που είχαν έρθει στο Ηράκλειο για να περάσουν το μήνα του μέλιτος.

Χθες το απόγευμα  ο 35χρονος Σλοβάκος μαζί με την σύζυγό του και δύο ακόμα άτομα βούτηξαν στη θάλασσα, αγνοώντας τα 7 μποφόρ που έπνεαν στην περιοχή των Γουβών.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η σύζυγός του, αμέσως τους παρέσυραν τα ρεύματα προς τα βράχια ωστόσο ευτυχώς γλίτωσαν με κάποιες αμυχές. Την ίδια ώρα, τόσο η ίδια όσο και τα δύο άτομα που ήταν μαζί της δήλωσαν στις αρχες πως είδαν τον 35χρονο να είναι μπρούμυτα στη θάλασσα, χωρίς τις αισθήσεις του.

Αμέσως στήθηκε  μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού στήθηκε από σκάφη του λιμενικού Ηρακλείου και Χερσονήσου, την πυροσβεστική και ομάδα Ειδικών Αποστολών του Λιμεναρχείου, η οποία διήρκησε έως το βράδυ, ωστόσο οι έρευνες δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα εξαιτίας και των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή.

Οι ισχυροί άνεμοι σε συνδυασμό με την ώρα που έδυε ο ήλιος, έκανε το έργο των διασωστών ακόμα πιο δύσκολο και έτσι οι έρευνες σταμάτησαν στις 10 το βράδυ.

Οι έρευνες συνεχίστηκαν με το πρώτο φως της ημέρας, όπου άντρες του λιμενικού εντόπισαν, γύρω στις 6.30 το πρωί, την σορό του να επιπλέει σε βραχώδη περιοχή.


Ρεπορτάζ : Apopsilive Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας