Η απάντηση του Αλέξη Γεωργούλη στη Βάνα Μπάρμπα για τους «διπλοθεσίτες ευρωβουλευτές»! (video)

Η απάντηση του Αλέξη Γεωργούλη στη Βάνα Μπάρμπα για τους «διπλοθεσίτες ευρωβουλευτές»! (video)

Σε σύνδεση μέσω skype βγήκε στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” ο Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει και το ξέσπασμα της Βάνας Μπάρμπα για τους “διπλοθεσίτες ευρωβουλευτές”.

Η Βάνα Μπάρμπα είχε πει χαρακτηριστικά προς τους Έλληνες ευρωβουλευτές που τυχαίνει να είναι και ηθοποιοί να δώσουν τον μισθό τους σε αυτούς που έχουν ανάγκη. «Όχι να παίρνουν διπλοθεσίες, από τη μία να παίρνουν τα λεφτά της ευρωβουλής και από την άλλη να τους βλέπουμε σε ριάλιτι! Είναι ντροπή!».

«Δεν τις είχα δει τις δηλώσεις, δεν τις είχα ακούσει. Αυτό που ήθελα να πω εγώ, γιατί ουσιαστικά δεν με αναφέρει κιόλας και δεν θα ήθελα να έρθω σε μια τέτοια αντιπαράθεση, γιατί το σημαντικό αυτή τη στιγμή που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε να είμαστε ενωμένοι, να δημιουργήσουμε ομόνοια και να μην αφήσουμε κανέναν έξω από αυτόν τον κύκλο.

Δεν ξέρω γιατί υπήρξε αυτή η ένταση. Προφανώς ο φόβος του ιού έχει τρομάξει πολύ κόσμο και μπορεί να έχουμε σπασμωδικές αντιδράσεις και να μην πετυχαίνουμε το στόχο που αυτή τη στιγμή όλοι πρέπει να στοχεύουμε.

Να έχουμε ενότητα, να έχουμε συνοχή και να μην δημιουργούμε εντάσεις που μπορεί να διχάσουν την κοινωνία ή μεμονωμένους ανθρώπους», είπε ο Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος βρίσκεται σε καραντίνα στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Λάρισα, όπου μένει και η μητέρα του.
Ρεπορτάζ : vaggelio Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας