Η Βασιλική Τρουφάκου βλέπει φανατικά BoJack Horseman και γελάει μ΄όσους κάνουν μπίζνες πίσω απ΄το τιμόνι

Η Βασιλική Τρουφάκου βλέπει φανατικά BoJack Horseman και γελάει μ΄όσους κάνουν μπίζνες πίσω απ΄το τιμόνι

Η Βασιλική Τρουφάκου βλέπει φανατικά BoJack Horseman και γελάει μ΄όσους κάνουν μπίζνες πίσω απ΄το τιμόνι

«Καθώς σε ακούω, μου δίνεις την εντύπωση ότι δεν κάθεσαι καθόλου να αναλύσεις τα πράγματα και απλά συνεχίζεις να προχωράς» ήταν η τελευταία φράση που είπα στη Βασιλική Τρουφάκου στη συνέντευξη που μου παραχώρησε.

Κι η απάντηση της, όπως θα την δεις στο τέλος του κειμένου, επιβεβαιώνει κι εξηγεί γιατί συμβαίνει αυτό με την περίπτωσή της.

Βρεθήκαμε με αφορμή την παρουσία της στην παράσταση Πόλεμος & Ειρήνη που ξεκινάει σήμερα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και τη συμμετοχή της στην 2η σεζόν της παράστασης Γιούγκερμαν.

Το τρομερό κορίτσι που μας συστήθηκε το 2014 ευρέως μέσα από το Κάτω Παρτάλι, έχει πια περάσει το στάδιο της άγνοιας, όπως τονίζει πιο κάτω. Έχει βιώσει πολλά στη δουλειά της, έχει δει τα άσχημα και τα καλά, έχει πάρει το καλύτερο που μπορούσε από κάθε της επαγγελματική εμπειρία και βάζει πλώρη για τα επόμενα. Τα επόμενα δεν συνηθίζει να τα τοποθετεί στο απώτερο μέλλον όπως κάνουμε αρκετοί και αρκετά. Τα τοποθετεί στο άμεσο μέλλον της κάθε μέρας και της κάθε εβδομάδας.

Σε μια κουβέντα που ήρθε σε δύο επεισόδια, η κουβέντα μας είχε μπόλικη από τη δουλειά της και το θέατρο, αλλά είχε και κάμποση δόση από τα περί ανέμων και υδάτων. Κάπως η κουβέντα μας πήγε στο Game of Thrones, κάπως πιο δικαιολογημένα πήγε στους ρόλους που θυμάται πολύ, όπως η περσινή της συμμετοχή στις Φυλές του Τάκη του Τζαμαργιά, κάπως πολύ λιγότερο δικαιολογημένα έφτασε στην trap μουσική και στα sneakers που τρώει ένας trapper τα λεφτά του.

Με το ίδιο κάπως, το πολύ δικαιολογημένο, θα μεταβεί κι αυτό το κείμενο στα όσα μοιράστηκε η Βασιλική Τρουφάκου. Γιατί όλα απαντώνται σε ένα αόριστο και ανεξήγητο κάπως…

The post Η Βασιλική Τρουφάκου βλέπει φανατικά BoJack Horseman και γελάει μ΄όσους κάνουν μπίζνες πίσω απ΄το τιμόνι appeared first on Menshouse.gr.

Πηγή


Ρεπορτάζ : Radio4.GR Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας