Η Μπιγιονσέ «εκθρόνισε» τη βασίλισσα Ελισάβετ

Η Μπιγιονσέ «εκθρόνισε» τη βασίλισσα Ελισάβετ

Η Μπιγιονσέ «εκθρόνισε» τη βασίλισσα Ελισάβετ

Οι θαυμαστές της Μπιγιονσέ την αποκαλούν, «Queen Bey» και στο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων, Μαντάμ Τισό σκέφτηκαν πως η θέση της ανήκει μεταξύ των μελών της βασιλικής οικογένειας. Μόνο που για να βρεθεί εκεί η Μπιγιονσέ, έπρεπε να «εκθρονιστεί» η βασίλισσα Ελισάβετ.

Οι επισκέπτες του διάσημου μουσείου κέρινων ομοιωμάτων στο Λονδίνο, ξαφνιάστηκαν από το θέαμα: Αριστερά ο πρίγκιπας Φίλιππος και πλάι του ο πρίγκιπας Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ, αλλά και ο πρίγκιπας Κάρολος με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον.

Μόνο που στο κέντρο, αντί της βασίλισσας Ελισάβετ, αντίκρισαν την Μπιγιονσέ, με το διάσημο outfit από τη συναυλία της στο φεστιβάλ μουσικής Coachella το 2018.

Η βασίλισσα Μπιγιονσέ, φυσικά φορά και εκείνη το δικό της στέμμα, ωστόσο σίγουρα δεν συνδέεται με κανέναν τρόπο με τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας.

«Η Μπιγιονσέ είναι ένας ζωντανός θρύλος, και δικαιωματικά αποκαλείται «Queen Bey» από τις ορδές των θαυμαστών της και την βιομηχανία της μουσικής» σχολιάζει ο γενικός διευθυντής του μουσείου Μαντάμ Τισό, Στιβ Ντέιβις. Όπως άλλωστε τονίζει ο Βρετανός, η κίνηση αυτή, που στόχο είχε να προκαλέσει τη δημοσιότητα γύρω από το νέο κέρινο ομοίωμα της Beyonce, δεν μπορεί παρά να άρεσε και στη βασίλισσα Ελισάβετ.

«Η αυτού μεγαλειότης βασίλισσα Ελισάβετ είναι ξακουστή για το αίσθημα του χιούμορ και νομίζουμε πως ένα μειδίαμα θα ζωγραφιστεί στο πρόσωπό της όταν δει την μουσική βασίλισσα να καταλαμβάνει για λίγο τη θέση της».

Φυσικά η αλλαγή φρουράς στο θρόνο της βασιλικής οικογένειας, αποκλειστικά και μόνο για το μουσείο, δεν θα μπορούσε να διαρκέσει πολύ. Οι υπεύθυνοι του μουσείου Μαντάμ Τισό,  διευκρίνισαν πως μόνο όσοι βρέθηκαν στο μουσείο την Πέμπτη (19/9)  είχαν την ευκαιρία να δουν την Μπιγιονσέ, να ηγείται της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.  Η βασίλισσα Ελισάβετ, δεν μπορεί παρά να πάρει και πάλι τη θέση της, στην κορυφή της βρετανικής μοναρχίας….

Πηγή


Ρεπορτάζ : Radio4.GR Σύνδεσμος

Loading...

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας