Η Πάτρα κατά του 5G-Συμμετέχει στην Παγκόσμια Ημέρα Διαμαρτυρίας

Η Πάτρα κατά του 5G-Συμμετέχει στην Παγκόσμια Ημέρα Διαμαρτυρίας

Στην Παγκόσμια Ημέρα Διαμαρτυρίας κατά του 5G συμμετέχει και η Πάτρα στις 25 Ιανουαρίου, στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου, από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι.

Την κινητοποίηση διοργανώνει η Επιτροπή Πολιτών Πάτρας για την Προστασία της Υγείας από την Η/Μ Ακτινοβολία απευθύνοντας μαζικό κάλεσμα συμμετοχής.

«Στις 25 Ιανουαρίου του 2020 ευαισθητοποιημένες ομάδες επιστημόνων και πολιτών από όλον τον κόσμο, θα πραγματοποιήσουν την μεγαλύτερη έως τώρα  στον πλανήτη μας συντονισμένη δράση κατά του 5G. Σκοπός τους είναι να σταματήσουν την ανάπτυξη εκατομμυρίων κεραιών τεχνολογίας 5G στην γη και 50.000  δορυφόρων 5G στο διάστημα και να εξασφαλίσουν συναντήσεις με κυβερνητικούς αξιωματούχους και παγκόσμιους κυβερνητικούς  οργανισμούς όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση, τα Ηνωμένα Έθνη, και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας. Το 5G, παρά τις παραπλανητικές διαβεβαιώσεις των υποστηρικτών του,  θα επιφέρει μια τεράστια αύξηση της μικροκυματικής ακτινοβολίας προσθέτοντας κεραιοσυστήματα «μικρά» μεν αλλά ισχυρά μπροστά από κάθε τρίτο και πέμπτο σπίτι. Από τους 2.000 δορυφόρους γύρω από τη Γη θα φτάσουμε περίπου τους 50.000 καθιστώντας τον πλανήτη αφιλόξενο για την έμβια ζωή!», αναφέρουν μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή τους.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει το χορευτικό τμήμα του πολιτιστικού οργανισμού του Δήμου Πατρέων.


Ρεπορτάζ : Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας