Κάτια από το GNTM: “Είμαι σε σχέση με τον Γιώργο Λάγιο, περνάμε πολύ όμορφα” (VIDEO)

Κάτια από το GNTM: “Είμαι σε σχέση με τον Γιώργο Λάγιο, περνάμε πολύ όμορφα” (VIDEO)

Στη «Φωλιά των Κουκου» μίλησε η νικήτρια του GNTM, Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και τα επαγγελματικά της σχέδια.

“Η ζωή μετά το GNTM είναι διαφορετική, δεν θα πω ψέματα. Άλλαξε το γεγονός πως περπατάω στο δρόμο και ακούω παντού το όνομα μου” σημείωσε χαρακτηριστικά η Κάτια Ταραμπάνκο.

“Ήρθα στην Ελλάδα πρώτη φορά στα έξι μου χρόνια. Ξεκίνησα σχολείο κανονικά, πήγα πρώτη δημοτικού αλλά έχασα μια χρονιά και είμαι γεννημένη το 1996. Στην Ουκρανία έχω πάει μια φορά στα 13 μου για διακοπές, οπότε αισθάνομαι την Ελλάδα χώρα μου και πατρίδα μου. Τα ελληνικά είναι μητρική μου γλώσσα” πρόσθεσε με χαμόγελο η νικήτρια του GNTM.

“Στην τελευταία δοκιμασία είχε έρθει ο Γιάννης και μου έκανε πρόταση συμβίωσης αλλά ήταν σε λάθος timing. Ψιλοφρίκαρα εκείνη τη στιγμή γιατί ήταν η φωτογράφιση του τελικού και ήταν λίγο περίεργα τα πράγματα” παραδέχθηκε, επίσης, το νεαρό μοντέλο. “Βγήκα από το παιχνίδι, είπαμε με τον Γιάννη να προσπαθήσουμε να είμαστε μαζί αλλά δεν μας βγήκε και οι δρόμοι χωρίστηκαν ομαλά”.

Σχετικά με τα δημοσιεύματα που την θέλουν να βρίσκεται ήδη σε μια νέα σχέση, η Κάτια Ταραμπάνκο παραδέχθηκε πως “ναι, είμαι σε σχέση με τον Γιώργο Λάγιο, περνάμε πάρα πολύ όμορφα και είναι πάρα πολύ συνειδητοποιημένα τα πράγματα γιατί ξέρει ότι θα φύγω στο εξωτερικό”.

Συμπλήρωσε, δε, με νόημα πως “από την τσέπη του Γιάννη ξέρω πως δεν θα έβγαινε ένα δαχτυλίδι γιατί πολύ απλά… ξέρω που μπλέκω”

“Προς το παρόν σκέφτομαι να κάνω μόνο μόντελινγκ και σκέφτομαι να φύγω στο εξωτερικό και η υποκριτική θα έρθει στα επόμενα 2 – 3 χρόνια” δήλωσε, σε άλλο σημείο, η Κάτια Ταραμπάνκο.

 

 


Ρεπορτάζ : Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας