Καινούργιου για Κορομηλά: «Δε θέλω όταν μεγαλώσω να είμαι τόσο πικρόχολη» (video)

Καινούργιου για Κορομηλά: «Δε θέλω όταν μεγαλώσω να είμαι τόσο πικρόχολη» (video)

Σε live της Δέσποινας Καμπούρη στο Instagram, η Κατερίνα Καινούργιου, ρωτήθηκε για τη σχέση της με τη Ρούλα Κορομηλά και αν την έχουν στεναχωρήσει οι δηλώσεις που είχε κάνει η τελευταία, στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” του Νίκου Χατζηνικολάου.

Η Κατερίνα βρήκε την ευκαιρία να εκφράσει το παράπονο της για όσα της καταλόγισε η «εθνική μας παρουσιάστρια».

«Όχι (δεν μιλάμε) και δεν με αφορά να τη λύσω, δεν είναι παρεξήγηση. Έδωσε μια συνέντευξη, είχε πει κάποια πράγματα που εγώ θεώρησα λάθος και προσβλητικά. Ήταν για μένα κάπως στενάχωρο γιατί εγώ τη σέβομαι τη Ρούλα. Έχω δουλέψει μαζί της κι έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα, γιατί η Ρούλα ήταν από τους ανθρώπους που δε με πίστευαν καθόλου. Και με έχουνε μειώσει πάρα πολύ. Όταν ξεκίνησα στον Alpha στο Δέστε τους, ήμουν μια επιλογή του Μουτσινά και ήταν εκείνη στη διεύθυνση του προγράμματος και με φωνάζει στο γραφείο της και μου λέει ‘δεν θα τα καταφέρεις ποτέ. Μη μιλάς’. Επέμενε ο Μουτσινάς κι έλεγε “άστην να πει, την έχω επιλέξει’», απάντησε η παρουσιάστρια.

«Εγώ ήμουν πάντα πολύ ευγενικό κορίτσι, άκουγα τις συμβουλές της και ξαφνικά βλέπω μια συνέντευξη, ενώ πριν τρία χρόνια μου είχε στείλει ένα μήνυμα και μου είχε πει ‘μπράβο για την πορεία σου’, στην οποία με μειώνει όσο καμία άλλη. Δεν αξίζει να ασχοληθώ. Να ‘ναι καλά. Να σου πω κάτι βρε Δέσποινα; Είπα από μέσα μου, μπορεί να περάσουν τα χρόνια και ποτέ να μην καταφέρω να κάνω την καριέρα της Κορομηλά ή της Μενεγάκη. Δεν έχει σημασία. Αυτές οι γυναίκες είναι πάρα πολύ σπουδαίες. Δεν θέλω όταν μεγαλώσω να φτάσω στο σημείο να δίνω συνεντεύξεις και να είμαι τόσο πικρόχολη. Έδωσε μία συνέντευξη στην οποία είπε τόσο ωραία πράγματα για τη ζωή της και όλοι μείναν σε αυτά που είπε για την Καινούργιου»συνέχισε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου απαντάει σε όλα όσα έχει πει για εκείνη η Ρούλα Κορομηλά!

Gepostet von Faysbook.gr am Samstag, 4. April 2020
Ρεπορτάζ : vaggelio Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας