Και δώρο… Χριστουγέννων υπόσχεται τώρα ο Τσίπρας!

Και δώρο… Χριστουγέννων υπόσχεται τώρα ο Τσίπρας!

Το δώρο αφορά τα Χριστούγεννα του 2019 που δεν θα είναι κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ

Εκλογές έρχονται, γιατί νας μην υποσχεθεί ακόμα και δώρο… Χριστουγέννων ο Τσίπρας; Μήπως πρόκειται να αφαρμοστεί ποτέ ή μήπως θα είναι κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ για να κριθεί εάν τελικά η εξαγγελία του πρωθυπουργού είναι ή όχι αξιόπιστη;

Με «ντρίπλα» απέναντι στην τροπολογία που είχε καταθέσει η ΝΔ για τη μη μείωση του αφορολόγητου απάντησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια συνέντευξής του , καθώς απάντησε ότι «το πότε θα ψηφίσουμε τη μη μείωση του αφορολόγητου, θα το αποφασίσουμε εμείς».

Ο πρωθυπουργός ο οποίος μιλάει αυτή την ώρα στο ραδιόφωνο του News 24/7 υποστήριξε «πως έχουμε περάσει μία δύσκολη περίοδο ως χώρα, μία σκληρή 8ετία απανωτών μειώσεων και λιτότητας και από τον Αύγουστο του 2018 – όπως είπε –  η χώρα βγήκε από τα μνημόνια και έχουμε τη δυνατότητα να ορίζουμε τα μέσα από τα οποία μπορούμε να διαμορφώνουμε τους στόχους».

Ο κ. Τσίπρας δεν απέφυγε, λίγες ημέρες πριν τη μάχη των ευρωεκλογών, να συνεχίσει το παιχνίδι των παροχών καθώς άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για περαιτέρω θετικά μέτρα ελάφρυνσης στο τέλος του χρόνου και ανάλογα με την πορεία της οικονομίας.

Τόνισε ότι τώρα δόθηκε η 13η σύνταξη που ισοδυναμεί με το παλιό δώρο Πάσχα και στόχος της κυβέρνησης είναι, αν υπάρξει ο δημοσιονομικός χώρος, να δοθεί σύνταξη και τα… Χριστούγεννα!

Βεβαίως, καμιά σχέση δεν έχει το παλιό δώρο του Πάσχα με το φιλοδώρημα που δόθηκε και «βαφτίστηκε» ως 13η σύνταξη καθώς συνταξιούχοι με λίγο πάνω από 1.000 σύνταξη πήραν 250 ευρώ, ποσό που σε καμιά περίπτωση δεν αντιστοιχεί στο μισό, όπως δινόταν παλιά.


Ρεπορτάζ : fimotro Σύνδεσμος

Loading...

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας