Καλό ταξίδι στην γλυκιά Έλενα- Σήμερα το «αντίο» στην γνωστή έμπορο της Πάτρας Ε. Κονταξή που νικήθηκε στα 53 της χρόνια

Καλό ταξίδι στην γλυκιά Έλενα- Σήμερα το «αντίο» στην γνωστή έμπορο της Πάτρας Ε. Κονταξή που νικήθηκε στα 53 της χρόνια

 

Βαθιά θλίψη στον εμπορικό κόσμο της Πάτρας προκάλεσε η αναγγελία του θανάτου της Έλενας Νικ. Κονταξή, συνιδιοκτήτριας μαζί με την Έλσα Παξινού του καταστήματος Raxevsky, στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου μετά την Αγίου Νικολάου.

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία στα 53 ετών, ανήμερα των γενεθλίων της. Η εκλιπούσα ήταν σύζυγος του γνωστού συμπολίτη ασφαλιστή Νίκου Κονταξή, με τον οποίο απέκτησαν τρία παιδιά, τον Δημήτρη, τον Σπύρο και τον Κωνσταντίνο. Τα τελευταία δύο χρόνια έδινε μάχη με σοβαρή ασθένεια και δυστυχώς νικήθηκε νωρίς.

Η Λένα Κονταξή ήταν άνθρωπος γλυκύτατος, τη διέκρινε το χαμόγελο και η ευγένεια και ήταν ιδιαίτερη αγαπητή στην τοπική κοινωνία.

Αφιέρωσε τη ζωή της στην οικογένειά της και στην επαγγελματική της διαδρομή, ήταν πάντα πρόθυμη να εξυπηρετήσει τις πελάτισσές της και ως κατάστημα είχε πρωτοστατήσει διοργανώνοντας μεγάλες επιδείξεις προωθώντας τα ρούχα της εταιρείας που είχε την αποκλειστική διάθεση επί δεκαετίες.

Η αναγγελία του τόσο πρόωρου φευγιού της βύθισε στο πένθος την οικογένειά της, τον σύζυγό της, τα παιδιά της, τους γονείς της, τα αδέλφια της, στενούς συγγενείς και φίλους, οι οποίοι θρηνούν για την απώλειά της.

ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ

Το «αντίο» θα της πουν στις 3 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Παντανάσσης, ενώ η ταφή του θα γίνει στο Κοιμητήριο Αλεξιωτίσσης. Η οικογένεια αντί στεφάνων παρακαλεί να γίνουν καταθέσεις υπέρ του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Ν. Αχαΐας «Άλμα Ζωής».

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ

Ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών εξέφρασε σε ανακοίνωσή του τα βαθιά συλλυπητήρια για την απώλεια της Λένας Κονταξή. «Η πρόωρη απώλεια της εκλεκτής συναδέλφου Λένας Κονταξή γέμισε θλίψη τον εμπορικό κόσμο της πόλης μας. Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους της», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Ρεπορτάζ : Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας