Καρκίνος: Πώς είναι όταν ερωτεύεται

Καρκίνος: Πώς είναι όταν ερωτεύεται

Καρκίνος: Πώς είναι όταν ερωτεύεται

Τα «καρκινάκια» είναι η κλασική προσφώνηση που λένε σχεδόν όλοι όταν μιλάνε για αυτό το ζώδιο. Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα ζώδια ο Καρκίνος έχει τις μέγιστες αρετές του να περιστρέφονται γύρω από το θέμα «έρωτας» και «σχέση» .

Έρωτας

Είναι πολύ απλό. Όταν σε ερωτευτεί ο Καρκίνος ξεκίνα να σκέφτεσαι το μονόπετρο και τον γάμο. Και την οικογένεια που εκείνος τόσο λατρεύει ως προοπτική. Στην αρχή θα έχει άγχος κάθε φορά που βρίσκεστε από κοντά. Είναι τόσο υπερευαισθητος με αποτέλεσμα να αρχίσει να τρέχει η φαντασία του για εσάς τους δύο από πολύ νωρίς. Στην αρχή δε θα είναι ομιλητικός. Τ

ουλάχιστον για τις πρώτες ημέρες. Στη συνέχεια αφού τον κάνεις να νιώσει άνετα μαζί σου θα σου λέει πόσο βαθιά συναισθήματα αισθάνεται για εσένα. Ο Καρκίνος θα προσπαθεί συνέχεια να περνάτε χρόνο μαζί. Για τον ίδιο αυτό που αξίζει είναι το να σε βλέπει και η επικοινωνία. Θα θέλει να μιλάτε και συνέχεια γιατί διαφορετικά θα έχει ανασφάλειες.

Σχέση

Όταν μπαίνει σε σχέση να είσαι σίγουρη ότι θα είναι το πιο πιστό άτομο που έχεις για σύντροφο. Θα είναι επίσης πάρα πολύ δοτικός με αποτέλεσμα να μη σε αφήνει στιγμή να νιώσεις ανασφάλειες και αφιαφορία. Σα ζώδιο δεν κάνει τον σύντροφό του να νιώθει παραμέληση.

Ίσα ίσα σε κάνει να νιώθεις έντονη ασφάλεια με αποτέλεσμα να δένεσαι και εσύ μαζί του. Απλά δώσε έμφαση σε κάτι συγκεκριμένο. Άμα δεν πολυμιλάει κάποιες φορές, είναι γιατί έχει τις ευαισθησίες του και σκέφτεται πολύ βαθιά σε σημείο να μη μπορεί να ανοιχτεί.

Κατά πάσα πιθανότητα στο σημείο αυτό έχει άγχος είτε για τη δουλειά είτε για τα ερωτικά. Φοβάται πολύ μη χωρίσετε και θα διεκδικεί συνέχεια το ενδιαφέρον σου. Ένα από τα ιδανικά του ζωδίου αυτού, είναι ο γάμος και η οικογένεια. Συνεπώς ξέρεις εξ αρχής ότι κατά πάσα πιθανότητα θα έχεις προοπτική μαζί του.

Πηγή


Ρεπορτάζ : Radio4.GR Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας