Καρταπάνης (Όμιλος ΥΓΕΙΑ): Μέχρι να σβήσει η Ολυμπιακή Φλόγα θα υποστηρίξουμε τους Έλληνες αθλητές στο Τόκυο το 2020

Καρταπάνης (Όμιλος ΥΓΕΙΑ): Μέχρι να σβήσει η Ολυμπιακή Φλόγα θα υποστηρίξουμε τους Έλληνες αθλητές στο Τόκυο το 2020

Θάνος Ξυδόπουλος

Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας που πραγματοποιεί, με ευθύνη για τη ζωή, προάγει και στηρίζει έμπρακτα τις αρχές και τις αξίες του Ολυμπισμού και του αθλητισμού, ως επίσημος υποστηρικτής της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο το 2020.

Ο Διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου ΥΓΕΙΑ κ. Ανδρέας Καρταπάνης σε δηλώσεις του στο zougla.gr υπογράμμισε τα εξής:

«Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ, με γνώμονα την ενίσχυση των αρχών και των αξιών του Ολυμπισμού και του αθλητισμού, θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός, στις προσπάθειες των αθλητών, να αναδείξουν τη χώρα μας, τον αθλητισμό και τα ολυμπιακά ιδεώδη. Στηρίζουμε τα παιδιά, τους αθλητές της Ολυμπιακής ομάδας μέχρι τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2020 και κατά την διάρκεια των αγώνων μέχρι να σβήσει η Ολυμπιακή φλόγα, με ιατρικές εξετάσεις και ότι άλλο χρειαστούν, και καλό είναι να θυμόμαστε αυτά τα παιδιά όχι μόνο στις νίκες για να γίνουμε μέρος του χειροκροτήματος. Εμείς, στον Όμιλο ΥΓΕΙΑ θα ενεργοποιήσουμε όλες μας τις δυνάμεις σε επιστημονικό και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό για να στηρίξουμε τα Ελληνόπουλα που κάνουν πρωταθλητισμό. Δεν σκεφτόμαστε το κόστος του προγράμματος, θέλουμε οι αθλητές μας να νιώθουν ασφαλείς σε ότι αφορά τις υγειονομικές τους ανάγκες».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Σπύρος Καπράλος δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που στη μεγάλη οικογένεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής έχει ενταχθεί και ο Όμιλος YΓΕΙΑ ως Υποστηρικτής της Ολυμπιακής ομάδας προσφέροντας δωρεάν κάλυψη των υγειονομικών αναγκών σε όλα τα μέλη της. Η βοήθεια αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για όλες τις αθλήτριες και τους αθλητές μας που προπονούνται εντατικά και σε ιδιαίτερα έντονους ρυθμούς ώστε να εξασφαλίσουν την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο. Πλέον, με τον Όμιλο ΥΓΕΙΑ στο πλευρό τους γνωρίζουν ότι μπορούν να υποβληθούν χωρίς καμία επιβάρυνση σε όλες τις απαραίτητες, για έναν αθλητή υψηλού επιπέδου, εξετάσεις και να λάβουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα, από ένα άρτια εκπαιδευμένο και ικανότατο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό».

Το πρόγραμμα κάλυψης

Η συνολική υποστήριξη που παρέχει ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ στους αθλητές έχει ξεκινήσει από το 2018, με τη δωρεάν κάλυψη των υγειονομικών αναγκών των Αθλητών του Προγράμματος «Υιοθετήστε έναν Αθλητή στο Δρόμο για το ΤΟΚΥΟ 2020». Συγκεκριμένα, η υποστήριξη των αθλητών περιλαμβάνει δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις, νοσηλεία και χειρουργικές επεμβάσεις, έχοντας ως στόχο να ενισχύσει την προετοιμασία τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.


Ρεπορτάζ : zougla.gr Σύνδεσμος


Loading...

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας