Κικίλιας: Ακυρώνονται όλα τα καρναβάλια λόγω κορωναϊού – Επιβεβαιώθηκε και τρίτο κρούσμα!

Κικίλιας: Ακυρώνονται όλα τα καρναβάλια λόγω κορωναϊού – Επιβεβαιώθηκε και τρίτο κρούσμα!

Επιβεβαιώθηκε το τρίτο κρούσμα κορωναϊού στην Ελλάδα (ή μήπως κορωνοϊό ή καλύτερα κορονοϊό; Ίσως και να μη μάθουμε ποτέ, προχωράμε) και πρώτο στην Αθήνα. Ήταν θέμα ωρών να εμφανιστεί ο ιός και εδώ, οπότε είναι μια καλή στιγμή να δούμε πόσο προετοιμασμένοι είμαστε όλοι τελικά.

Την ανακοίνωση έκανε ο Σωτήρης Τσιόδρας, επικεφαλής της επιτροπής λοιμοξιολόγων του υπουργείου Υγείας, σε έκτακτη ενημέρωση, οπότε δεν πρόκειται για ακόμα μία ψεύτικη είδηση.

Πιθανό σενάριο είναι να κλειστούμε στα ζεστά μας σπιτάκια τώρα ή να δούμε κόσμο και κοσμάκη να φοράει μάσκα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, η οποία είναι μια καλή στιγμή να αναφέρω πως δεν βοηθάει πουθενά ε; Όπως και να ΄χει, το πρώτο κρούσμα εμφανίστηκε και στην Αθήνα και πρόκειται για μια κοπέλα που επίσης είχε ταξιδέψει στην Ιταλία και αυτήν τη στιγμή νοσηλεύεται στο Αττικόν.

Στο μεταξύ, αν είχες στο νου σου το Σαββατοκύριακο να πας σε κάποιο καρναβάλι, τότε θα χρειαστεί να το ακυρώσεις μιας και κανένα καρναβάλι δεν θα πραγματοποιηθεί, όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο Βασίλης Κικίλιας. Ξέρουμε ότι είχες ψηθεί να φορέσεις τη στολή σου και να αλωνίσεις σαν να υπάρχει αύριο με μία μαυροδάφνη στο χέρι, αλλά θα πρέπει να περιμένεις μέχρι του χρόνου.

Ακυρώνονται λοιπόν τα εξής καρναβάλια:

– Πάτρα

– Ρέθυμνο

– Ιωάννινα

– Κέρκυρα

– Ναύπλιο

– Ξάνθη

– Μοσχάτο

– Ζάκυνθο

– Χίος

– Μέθανα

– Λευκάδα

– Ναύπλιο

– Ναύπακτος

– Σκύρος

– Λέσβος 

 

 

The post Κικίλιας: Ακυρώνονται όλα τα καρναβάλια λόγω κορωναϊού – Επιβεβαιώθηκε και τρίτο κρούσμα! appeared first on Neopolis.

Ρεπορτάζ : Δήμητρα Πραντάλου Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας