Κορονοϊός: Ακυρώνεται το καρναβάλι σε όλη τη χώρα- Κεραυνός εν αιθρία στην Πάτρα

Κορονοϊός: Ακυρώνεται το καρναβάλι σε όλη τη χώρα- Κεραυνός εν αιθρία στην Πάτρα

 

Ακυρώνονται οι καρναβαλικές εκδηλώσεις σε ολόκληρη τη χώρα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, λόγω του κορονοϊού που έπληξε και τη χώρα μας.

Ακυρώνεται και  το καρναβάλι της Πάτρας, που αποτελεί τη μεγαλύτερη αποκριάτικη παρέλαση στη χώρα μας, αλλά και όλα τα καρναβάλια ανά την περιφέρεια, εξέλιξη ασφαλώς που προκαλεί σοκ και τεράστια  οικονομική καταστροφή για τους επιχειρηματίες της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.

Μετά την εξέλιξη αυτή, στο Δημαρχείο πραγματοποιείται έκτακτη σύσκεψη με τη συμμετοχή αντιδημάρχων, της Προέδρου της Κοινωφελούς «Καρναβάλι» κ.α.

Eν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων του υπουργείου Υγείας, ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Αχαϊας, πραγματοποιεί έκτακτο Δ.Σ.  στις 4 το μεσημέρι της Πέμπτης.

Μετά από τα δύο νέα κρούσματα που ανακοινώθηκαν, αποφασίστηκε να διακοπούν όλες οι αποκριάτικες εκδηλώσεις που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν αυτές τις μέρες.

Το πρώτο νέο κρούσμα αφορά στον γιο της 38χρονης που νοσηλεύεται ήδη στο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη, ενώ το δεύτερο θετικό κρούσμα πρόκειται για άτομο στην Αθήνα που είχε ταξιδέψει πρόσφατα στη Βόρεια Ιταλία. Συνολικά, μέχρι στιγμής, τα θετικά κρούσματα του Covid-19 είναι τρία.

Ρεπορτάζ : Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας