Κρήτη: Βρήκε γεμάτο πορτοφόλι έξω από κάδο και το παρέδωσε

Κρήτη: Βρήκε γεμάτο πορτοφόλι έξω από κάδο και το παρέδωσε

Τεράστια ανακούφιση για έναν πολίτη που έχασε το πορτοφόλι γεμάτο χρήματα και προσωπικά έγγραφα και ο οποίος είχε χάσει κάθε ελπίδα να το ξαναβρεί.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, όπως ενημερώθηκε το πορτοφόλι του βρέθηκε στο πάνω Κουμ Καπί Χανίων – μια είδηση ανέλπιστη – αλλά ακόμη μεγαλύτερη ήταν η έκπληξή του όταν έμαθε ότι το εντόπισε ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων που παρέδωσε όλο το σεβαστό χρηματικό ποσό.

Όπως σημείωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Χανίων Νίκος Ξανθουδάκης: «Περπατούσα το πρωί της Δευτέρας στην περιοχή όταν είδα έξω από κάδο σκουπιδιών και πεσμένο στο δρόμο το πορτοφόλι που ήταν σε καλή κατάσταση. Δεν φαινόταν να το είχε πετάξει κάποιος. Αμέσως ειδοποίησα την Ασφάλεια αν έρθει κάποιος να ζητήσει το συγκεκριμένο πορτοφόλι- καθώς είχε και τα αρχικά του-να γνωρίζουν ότι έχει βρεθεί και θα το παραδώσω».

Όταν ο πολίτης έμαθε την χαρμόσυνη είδηση ήρθε τηλεφωνικά σε επαφή με τον αστυνομικό και τον ευχαρίστησε θερμά. Όπως αναφέρει ο κ. Ξανθουδάκης «ήταν τυχερός μέσα στην ατυχία του καθώς το πορτοφόλι είχε χρήματα και πιστωτικές. Καλό είναι όποιος βρίσκει κάτι που ανήκει σε άλλον, να το παραδίδει…».

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΧΡΗΜΑΤΑ, ΚΑΔΟΣ, ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ


Ρεπορτάζ : Παναγιώτης Θεoδωρόπουλος Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας