Μας δουλεύουν κανονικά! Ίμια 1996 – Ορουτς Ρέϊς 2020 – Ντροπή!

Μας Πήρε και Μας Σήκωσε ο ΑΕΡΑΣ!!!

Την σημαία την πήρε ο άνεμος!
Το Ορουτς Ρέϊς το παρέσυρε ο άνεμος και η θαλασσοταραχή που δεν υπήρχαν!
Το Ουρουτς Ρέϊς δεν είχε απλώσει τα κομποσκοίνια του για έρευνες, παραγάδι είχε απλώσει!

Μη μιλάς καλύτερα, πες παρακολουθούμε το γεγονός εκ του σύνεγγυς και τέλος.

Αλλά,
Άμα είσαι ξεφτίλας και χωρίς ντροπή αυτά βγαίνεις και λές στον Ελληνικό Λαό.
Άμα είσαι ηλίθιος και πιστεύεις ότι εν έτι 2020 δεν θα μαθευτούν και δεν θα βγούν άμεσα, όλη η αλήθεια και όλες οι πληροφορίες άμεσα, τότε βγαίνεις και κάνεις αυτές τις δηλώσεις.

Άμα είσαι καραγκιόζης δημοσιoγράφος, αυτά αναμεταδίδεις από τα κανάλια.
Άμα χρωστάς της Μιχαλούς και περιμένεις διαφήμιση για να υπάρχεις σαν κανάλι από το κράτος, αυτά μεταδίδεις.

Πλέον έχουμε μάθει στις αναθεωρήσεις των λέξεων και στις έννοιες τύπου

πρώην λαθρομετανάστης = παράτυπος μετανάστης.
Εδώ και πολύ καιρό μας μαθαίνουν,
υποχωρητισμός, κότα, τζάμπα μάγκας που βγαίνει και λέει κόκκινες γραμμές, κλπ. = το αντιμετωπίσαμε με ψυχραιμία.

Τουλάχιστον ο Τσίπρας το 2018 αντέδρασε πολύ διαφορετικά, για να θυμηθούμε:
Τον Οκτώβριο του 2018 το ερευνητικό πλοίο των Τούρκων «Μπαρμπαρός» επιχείρησε να παραβιάσει την ελληνική υφαλοκρηπίδα στο Αιγαίο και να πραγματοποιήσει παράνομες σεισμικές έρευνες σε τμήμα αυτής -σε εφαρμογή ήδη εκδοθείσης Navtex.
Στον Ναύσταθμο Σαλαμίνος σήμανε συναγερμός. το Πεντάγωνο απεφάσισε την ελεγχόμενη κλιμάκωση στο Αιγαίο και να στείλει φρεγάτα και κανονιοφόρο για να αντιμετωπίσει, με την συνδρομή και άλλων πλοίων του Πολεμικού Ναυτικού, την πρόκληση.
Η Ελλάς στην προκειμένη περίπτωση λειτούργησε με αποφασιστικότητα.
Η φρεγάτα «Νικηφόρος Φωκάς» και τότε παρενόχλησε με επιμονή (harrasmcnt) το τουρκικό ερευνητικό σκάφος, το απέτρεψε από τις έρευνες που σχεδίαζε να κάνει και μέ το κατάλληλο bullying το οδήγησε βιαίως «καροτσάκι» στην λαϊκή καθομιλουμένη, εκτός των ορίων της ελληνικής υφαλοκρηπίδας
Η παρενόχλησις προφανώς και περιελάμβανε την απειλή της βυθίσεως. Οι Τούρκοι αιφνιδιάσθηκαν. Δεν ανέμεναν αυτήν την αντίδραση και έφυγαν άμεσα.

Βγαίνουν διάφοροι λαγοί-ειδικοί που προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα και επιδοκιμάζουν μάλιστα το παραμύθι που προσπάθησε να μας πουλήσει η κυβέρνηση.

Μάλιστα προσπαθούν να μας πουλήσουν ότι είμαστε τάχα τεχνολογικά μπροστά και γνωρίζουμε άμεσα τις κινήσεις των Τούρκων δηλαδή ξέρουμε να χρησιμοποιούμε το γνωστό site Traffic Marine που δίνει ζωντανά στίγμα και πορεία πλοίου, γιατί πιθανόν από εκεί μάθαμε προς τα που πήγαινε το Ο.Ρ. ή από Κύπρο ή Ισραήλ ή Αίγυπτο, γιατί δορυφόρους και τέτοια καλούδια δεν έχουμε.

Τον παλιό πολύτιμο σταθερού σημείου!!! δορυφόρο που είχαμε, με το καλημέρα που αγόρασαν οι σύμμαχοι και φίλοι μας Γερμανοί των ΟΤΕ τον πούλησαν στο 1/3 της τιμής που μας είχε στοιχίσει, σε Άραβες, όχι δεν θα το έκαναν.

Σκοτώνουν την ψυχή των Ελλήνων.

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας