Μας δουλεύουν κανονικά! ΘΑ, πάρουμε 2 UAV Heron αντί 7 και κάτι έγινε!.

Είχαμε γράψει στο παρελθόν σχετικά με το χοντρό δούλεμα που προσπαθούν να μας περάσουν για τα UAV που θα έρθουν εδώ και χρόνια και θα τους φάμε νύχτα τους Τούρκους.

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας που εξηγεί-αναφέρει ότι θα πληρώσουμε για 2 UAV Heron όσα είχε συμφωνήσει ο κος Βρίτσας για ΕΠΤΑ!!!!!!! 7, ναι επτά και όλως περιέργως κανείς από την αντιπολίτευση δεν μιλάει.

Μας δουλεύουν κανονικά, 2 UAV Heron αντί 7 που είχε συμφωνήσει ο κος Βίτσας.

Κατ΄ αρχάς για να μην σας δουλεύουν όλοι κυβέρνηση, κανάλια, ιστοσελίδες, δημοσιογράφοι, και λοιποί λαγοί, με απλά λόγια για να είναι εύκολα κατανοητά:

  1. Η αλήθεια είναι ότι όταν και άμα τα πάρουμε δεν θα κάνουμε τίποτα γιατί με 4 και μόνο στα πρώτα λεπτά στη στιγμή της όποιας ανάγκης θα έχουν καταριφθεί.
  2. Η Τουρκία έχει αυτή τη στιγμή περισσότερα από 165 σύγχρονα και ενεργά διαφόρων τύπων UAV και παράγει άνω των 20 ανά μήνα.
  3. Η Τουρκία διαθέτει όχι απλά UAV αλλά και UCAV δηλαδή φέροντα οπλισμό και μάλιστα του τύπου fire και forget.
  4. Η Τουρκία διαθέτει άγνωστο αριθμό διαφόρων τύπων UCAV στόχου-σκοπού-καμικάζι δηλαδή φέρουν εκρηκτική ύλη και πέφτουν πάνω στο στόχο με σκοπό την καταστροφή του.

Τα παραπάνω είναι ελάχιστα από αυτά που ισχύουν σήμερα για την αναλογία δυνάμεων και εξοπλισμού των Ε.Δ. μας.

Όλοι μπορούμε να καταλάβουμε ότι όταν θα συμβεί η όποια αντιπαράθεση η Τουρκία θα έχει με μεγάλη ευκολία το αβαντάζ του κορεσμού στον αέρα διότι η Π.Α. θα προσπαθεί να αναχαιτίσει και να καταρρίψει τα Τουρκικά πολεμικά και όχι να καταρρίψει τα UAV και πιθανόν ούτε η αεράμυνα μας θα προσπαθήσει να τα καταρρίψει με τα γνωστά πυραυλικά συστήματα που διαθέτουμε απλά γιατί είναι λίγοι και πανάκριβοι οι πύραυλοι.

Τι θα κάνουμε μάλλον την αναχαίτιση θα την επωμιστούν οι δυνάμεις εδάφους με αντιαεροπορικά, πυροβόλα, σφεντόνες, κλπ.!!!

Η Ελλάδα είναι μια νησιωτική χώρα που παλαιότερα είχε κυρίο μέλημα την προστασία του Αιγαίου, καλείται όμως σήμερα να παρακολουθήσει, να προφυλάξει και να προστατεύσει μια τεράστια θαλάσσια επιφάνεια, να υπερασπιστεί υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ σε όλες τις πλευρές συνόρων της χώρας και όχι μόνον στην Ανατολική Μεσόγειο ή νότια της Κρήτης αλλά και με Ιταλία και Αλβανία με την οποία έχουμε ουκ ολίγα προβλήματα και στην οποία διατηρούν τουλάχιστον μία επίσημη ναυτική βάση οι Τούρκοι αλλά και άλλες κοινές στρατιωτικές υποδομές.

Με 4 συνολικά UAV 2 Heron & 2 MQ-9 Reaper δεν μπορείς να καλύψεις όλα τα μέτωπα που τυχόν θα ανοίξουν στο όποιο θερμό ή άλλο επεισόδιο με την Τουρκία, η Ελλάδα χρειάζεται αρκετές μοίρες UAV, UCAV και καμικάζι, (πιθανόν από το Ισραήλ), για να καλύπτει όχι μόνο τις θαλάσσιες ζώνες αλλά και τα υπόλοιπα χερσαία σύνορα μας με τις 2 όμορες χώρες Αλβανία και Σκόπια, αλλά και την ενδοχώρα, έχοντας πλέον τον εχθρό σίγουρα με τους μετανάστες και εντός των πυλών όπου πολύ καλά μελετημένα οι κυβερνήσεις τους διασκορπίσαν απανταχού στην Ελλάδα και σε ιδιαίτερα σημεία δημιουργώντας πύρινες, θα κληθούμε να πολεμάμε τόσο για τα σύνορα μας όσο και για την προστασία στους εγγύς των καταυλισμών ελληνικούς πληθυσμούς.

Τώρα γιατί πληρώνουμε περισσότερα για 2 UAV αντί 7  που είχαμε ήδη συμφωνήσει, πιθανά λόγω μη ύπαρξης μεσαζόντων, ε! ρε! μεροκάματο!

Δείτε απλά τον σχετικό πίνακα στο wiki των UAV της Τουρκίας.

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας