Μεμονωμένα… φαινόμενα ήταν για τον Παππά οι αποδοκιμασίες σε βάρος του!

Μεμονωμένα… φαινόμενα ήταν για τον Παππά οι αποδοκιμασίες σε βάρος του!

Για μεμονωμένα φαινόμενα που μεγαλοποιούνται από «γνωστούς κύκλους» έκανε λόγο ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, αναφερόμενος στις διαμαρτυρίες για τη Συμφωνία των Πρεσπών, κατά την επίσκεψή του στο Κιλκίς.

«Γνωστοί κύκλοι θέλουν τα μεμονωμένα φαινόμενα να τα μεγαλοποιούν και να αναδεικνύουν μια πραγματικότητα που δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που πραγματικό συνέβη. Οι διαμαρτυρίες στο χωριό έγιναν από δύο άτομα, ενώ στη βραδινή ομιλία ήταν βαριά 10 άτομα που διαμαρτυρήθηκαν» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Παππάς, μιλώντας στον ρ/σ «στο Κόκκινο».

Και πρόσθεσε: «Η υποδοχή από τους κατοίκους ήταν πολύ καλή, ξεναγηθήκαμε στο λαογραφικό μουσείο. Κάθισα στο ίδιο τραπέζι με τους προέδρους των κοινοτήτων Ευζώνων και Ειδομένης, -δηλαδή με ανθρώπους που διαφωνούμε στο θέμα του Μακεδονικού- και συζητήσαμε για το πως οι κάτοικοι των χωριών θα έχουν πρόσβαση στο τηλεοπτικό σήμα, μέσω της δράσης Καθολική Τηλεοπτική Κάλυψη. Αυτοί που πουλούσαν «μακεδονικό σανό» στον κόσμο, τον είχαν αφήσει στο «μαύρο» και χωρίς τηλεοπτικό σήμα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός ΨΗΠΤΕ.

Αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών και την επόμενη μέρα, είπε ότι «η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μια πραγματικότητα και ο κόσμος των περιοχών της Βόρειας Ελλάδα περιμένει να δει τα πραγματικά οφέλη από την εφαρμογή της. Όσο περνάει ο καιρός θα πάθη καταλαγιάζουν. Οι κάτοικοι της Βόρειας Ελλάδας αντιλαμβάνονται τον εαυτό τους ότι βρίσκονται στις εσχατιές της Ελλάδας. Αυτό πάει να αλλάξει η Συμφωνία των Πρεσπών. Πρέπει να είναι η απαρχή της νέας Ελλάδας, που με αυτοπεποίθηση μπορεί να κοιτά προς τοn Βορρά, να αναπτύσσει τις εμπορικές της σχέσεις, να συμβάλλει στα Βαλκάνια με την εξωτερική της πολιτική και να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο ανάπτυξης που θα χτυπά η καρδιά της ευρύτερης περιοχής. Είμαστε αποφασισμένοι να πείσουμε ακόμη και τους πολίτες που διαφωνούν, πως η Συμφωνία των Πρεσπών είναι προς όφελος και της καθημερινής τους ζωής και των εθνικών συμφερόντων».

Τέλος, αναφερόμενος στον χρόνο των εκλογών ο Ν. Παππάς σημείωσε ότι «η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να σταματήσει να κουράζει τους ανθρώπους που την πιστεύουν, οι οποίοι έχουν δεχτεί τη μία διάψευση μετά την άλλη. Τους υποσχέθηκαν καταστροφές που ποτέ δεν ήρθαν και εκλογές 15 φορές κατά το παρελθόν. Τον Μάιο θα έχουμε τις κρίσιμες αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές και στο τέλος της τετραετίας θα διεξαχθούν οι εθνικές εκλογές».


Ρεπορτάζ : fimotro Σύνδεσμος

Loading...

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας